kuvakuva(kollari COS / farkut Nudie long john / kengät Proenza Schouler / käsikoru Balenciaga)Kolmas Helsingin tuliainen on tämä, myöskin COSilta löytämäni paita. Tässä on monta lempparielementtiäni yhdessä ja samassa paketissa; kollege, silkki ja beige väri. Peruskollain takakappale on silkkiä, aivan ihana yksityiskohta, joka tekee paidasta hitusen herkemmän. Paidan kaunis pehmeän beige sävy ei tule ollenkaan näissä keinovalokuvissa esille. Kokeilin muuten tätä alemman postauksen pitkähelmaisen paitiksen päälle, toimivat älyttömän hyvin yhdessä.kuvaOlin eilenkin pikaisella Helsinki-visiitillä, Sonyn vieraana tutustumassa uusiin kameramalleihin. Olen jonkin aikaa kaivannut ison järkkärin rinnalle kätevää, mukana kannettavaa minijärkkäriä. Nyt sellaisia on tullut eri valmistajilta, on Olympusta, Canonia ja Sonya. Minua kiinnostaa eniten Sonyn NEX 6-malli, sillä siinä on etsin (siis se pieni linssi josta katsotaan kuvaa). En oikein osaa kuvata takanäytön näkymän avulla. Sonyn NEX 6-mallissa on myös WiFi-yhteys, kätevä lisä kamerassa.I bought the beige sweater from COS, the back panel is silk. These pictures don’t quite show how beautiful the nude beige colour is. I really need another camera, smaller one which I can carry around in my purse. Now Sony has a new model NEX 6-which would be quite perfect, it has a view finder and  a WiFi connection.

2 Comments

  1. Kauniilta näyttää niinkuin aina 🙂 Ja täytyy sanoa, että täällä on hieman vaarallista käydä…etenkin kaikki kollarit ja neuleet näyttää niin hyviltä sun päällä, että ne väkisinkin haluaa omaan kaappiin 😉

    Terveisiä Pariisista!

  2. Anne Malia

    Heissuli! Samat sanat sinnepäin, olen ihastellut sun asuja ja nyt mun tekee vaikka mitä mieli, esim. sellaista villakangastakkia kun se sun pitkä jossa on vyö 🙂

    Voi Pariisi… <3