kuvaMuutamia kuvia meidän makuuhuoneen tämän hetkisestä ilmeestä. Olen aika ihastunut sen karuun henkeen, sillä olen vuosia asustanut tapettiseinäistä makuuhuonetta, jossa roikkui ikkunoissa aina pitkät verhot. Nyt on kiva olla vähän aikaa ihan pleinissä ja askeettisemmassa tunnelmassa. Kun taas kaipaa pehmeyttä ympärille, voi miettiä seiniä ja verhoja uudelleen. Kattoon on ripustettu Muuton E27-valaisin antamaan tunnelmaa.kuvakuvaKaikki neulottu miellyttää nyt silmää. Vaihdoin päiväpeiton vaihteeksi Ikeasta alle kahdella kympillä ostamaani suureen puuvillaiseen torkkupeittoon, sen neulospinta on kivan elävä. Sängyllä nököttää myös ensimmäinen ikinä neulomani tyyny, tuossa se vielä on reunojen ompelua vailla. Tyynyn kutominen oli niin kivaa, että aion tehdä vielä ainakin yhden lisää.kuvaBy Nordin heppatyyny ihastuttaa vieläkin herkällä tunnelmallaan. Tolomeo-yövalaismet ovat lempparini, nämä ovat isointa pöytäkokoa. Hankittiin nämä n. kymmenisen vuotta sitten, mutta tykkään niistä edelleenkin kovasti.kuvakuvaSiirsin Stuan alumiinilipaston pois sängyn vastaiselta seinältä. Tilalle pääsi miehen perintölipasto, se tuo huoneen valkoisuuteen kivasti lämpöä. Lipaston yläpuolelle seinään on tulossa kaksi kappaletta Lehtorinteen valkoisia metallisia tauluhyllyjä, niille voin sitten rakennella kivoja taulurykelmiä ja asetelmia. Hyllyt saapuvat vasta vuoden lopulla, siihen asti Pariisi-taulu saa vielä nojailla lipastolla. Myöhemmin se päätyy pukeutumishuoneeni kukkatapettiseinälle. Ihana kuparivaasi on myös löydetty miehen kätköistä. Nuo neilikat ovat kestäneet jo kolmisen viikkoa, nyt tosin alkavat olla aika ruskeita. Kukkamaljakon takana oleva kortti on pieni muisto syksyn Pariisin matkalta, ostin sen Tuileriesin kirjakaupasta pidellessäni siellä rankkasadetta.This is our bedroom. Quite white, but I like it for a change. When this starts to feel too plain, I can always add long curtains and think about doing something for the walls.

4 Comments

 1. Hei

  Mistä olet ostanut tuon Pariisi taulun. Olen jossain nähnyt samantapaisen Manhattan taulun ja haluaisin sellaisen itselleni mutta en tiedä mistä lähtisin sellaista etsimään.

  t:Tiina

 2. Kiitos, kiitos, kiitos…

  Sieltähän se löytyi Manhattan :))

  Teit minusta huippu onnellisen :))

 3. Anne Malia

  Huippua! Tosi kiva kun saatoin auttaa 🙂 Noi taulut on niin hienoi!