kuva Kohta lähestyvä isänpäivä ja ovelle pian kolkutteleva Joulukin tuovat eteen taas pohtimista – mitä miehelle lahjaksi. Sisustusliikkeessä tapaan usein tuskaisen oloisena miehelleen lahjaa etsiviä naisia. Lahjan pitäisi olla käytännöllinen ja miehekäs, ei mitään liian kaunista tai sievää. Myös naisen on pidettävä valitusta esineestä, hän kuitenkin katsoo sitä omasta mielestään miestään enemmän. Joskus tuntuu, että me naiset syyllistymme vähän aliarvioimaan miehiä. Ainakin omani pitää todella paljon esimerkiksi Georg Jensenin tuotteista, myös liikkeessä huomaan niiden olevan erityisesti miespuolisten mieleen. Mitäpä jos tänä isänpäivänä mies löytäisikin paketista kaunista muotoilua, olen varma että yllätys olisi mieluinen.Kuvassa Georg Jensenin kynttiläalusta, joka sopii vaikkapa terassille, sen ”pesään” menee pieni ulkosoihtu, sisällä poltettaessa siihen voi laittaa paksun tolppakynttilän.Mitä te ostatte isille lahjaksi?

3 Comments

 1. Kaunis! Me tykätään kumatkin Jensenin tuotteista ja jonkin verran niitä onkin. Tarkoitatko sellaista pientä foliossa olevaa ulkosoihtua?
  Minkä hintainen tuote on?

 2. I May Say

  Kaunis tuo kynttilänpidike, mutta kuten Gloroa tuossa kysyy: millainen kynttilä tuohon menee?

  Oma isäni saa perinteisesti lahjaksi kirjoja, sukkia, golf-paitoja jne. Tänä vuonna hän saa kirjan.

  Mieheni taas sai laadukkaan villapaidan sekä nahkahansikkaat. Joululahjaksi hän saa lempikirjailijansa uuden kirjan (ilmestyy 28.11.) ja jotain muuta pientä. Emme yleensä panosta juhlapyhiin tai syntymäpäiviin, vaan ostelemme toisillemme lahjoja ympäri vuoden.

 3. Anne Malia

  Gloria:
  Juu tarkoitan sellaista pientä ulkosoihtua. Se olis aivan upea tuossa ulkona terassilla. Tuo maksaa 115 €.

  I May Say:
  Tuohon voi soihdun lisäksi laittaa vaikka normaalin paksun pöytäkynttilän, etenkin jos polttaa sitä sisällä.

  Ihania lahjoja isille 🙂 meidän Lettunen antoi isille heijastimen, on sitten turvallista kulkea lenkillä :))