kuvaOlen varmasti melkein viimeinen bloggaaja, joka ei ole julkaissut itsestään meikitöntä, puhdasta kuvaa, joten tässä tulee omani. Tämän idean äiti on Veera, hän toivoi mahdollisimman monen bloggaajan postaavan itsestään aidon kuvan, ilman meikkiä. Mahtavaa, että niin moni lähti mukaan haasteeseen.Kuvassa olen juuri suihkusta tulleena, pyjamassa, nukkumaan menossa. Tällainen olen.Hi, this is me with no make up 🙂

9 Comments

 1. Anonymous

  Minkä ikäinen olet, et ole tainnut mainita? 45? 49? Ainakin oletan että lähempänä viittä- kuin neljääkymmentä. 🙂 Hyvin säilyneen ja suomalaisen näköinen olet. 😉

 2. Anne Malia

  Anonyymi:
  En ihan tiedä miksi kysyt kun omasta mielestäsi sen jo tiedät 🙂

  Laura:
  Heh, kiitos vaan kovasti 🙂

  I May Say:
  Kiitos herttainen 🙂 Naama on mikä on tässä vaiheessa, tykkään muutenkin tosi maltillisesta meikistä.

  Anonyymi:
  Kiitos sinäkin 🙂 ryppyjä kyllä löytyy, mutta tuo veltto iho on tällä hetkellä suurempi ongelma, sitä se teettää kun ei ole lihaa luiden ympärillä tarpeeksi :))

  SM:
  Kiitos SM 🙂 juu olen kyllä tyytyväinen ihooni, se on yksi parhaista puolistani.

 3. Et kai häpeä ikääsi, miksi ihmeessä?? Näitä kypsien naisten blogeja on muitakin joissa jostain kumman syystä ikä on kauhea peikko jota ei voida mainita. Eikös se ole jotenkin nurinkurista? Tarkoitan että selvästi täytyy itsestään paljon tykätä kun ulkonäköblogeja pitää joten miksi se ikä sitten on suuri salaisuus jota ei voi kertoa??

 4. Anonymous

  Hei,
  en yleensä kommentoi bloggauksia, mutta nyt oli pakko: olet paaaljoon kauniimpi ilman meikkiä, sillä liian voimakkaat ehostukset saavat kasvot usein näyttämään kovilta, väsyneiltä ja vanhemmilta. Toisaalta, ei vanhuus (se on sydämessä) ja ikääntyminen ole paha asia, mutta jatka ihmeessä 'pehmeillä' arvoilla. Kaikkea hyvää!

 5. Malia (Anne)

  Anonyymi:
  En häpeä ikääni, voiko ikää hävetä. Jos häpeäisin, en julkaisisi nassukuvia täällä tai varmaan muutenkaan bloggaisi omien kuvien kera, vieläpä aikuisille suunnatun lehden alustalla.
  Mutta en myöskään ymmärrä mitä väliä lukijalleni on olenko 37,39,40,42,45,48,50, 52, 55 tms. Ei kai kukaan lue blogiani iän takia. Haluan jutella minua kiinnostavista aiheista samanhenkisille ihmisille, riippumatta siitä ovatko he 20, 30, 40, 50, 60 tai 100. Tekeekö ikäni sohvasta tai paidasta jotenkin erilaisen.

  En vaan halua korostaa ikää blogissani.

  Anonyymi:
  Kiitos 🙂 Olen samaa mieltä tuosta ehostuksesta, etenkin iän karttuessa kova meikki vaan korostaa väsynyttä ilmettä. Siksi itse suosinkin arkena todella maltillista meikkiä.