kuvaMukava Pantene-kampanjani on nyt tehty, kaikki postaukseni voit lukea Pantenen how’s your hair-sivustolta. Kokeiltuani kesästä alkaen Pantenen eri tuotteita, on kaksi niistä noussut ehdottomiksi suosikeikseni.Olen tykästynyt erityisen paljon kirkkaaseen hennoille hiuksille tarkoitettuun samppooseen sekä hiuslakkaan.Kirkas samppoo on saanut myös muilta lähipiirini kokeilijoilta paljon positiivista kommenttia, erityisesti miespuoliset ovat olleet samppoosta ihastuksissaan. Plussaa hyvästä miedosta, puhtaan oloisesta tuoksusta.Hiuslakan suurkuluttajana minä olen ollut todella tyytyväinen Pantenen lakkaan. Se ei tee kovaa tai tahmaista pintaa, kuivuu nopeasti ja silti se pitää hiukset halutussa kuosissa. Tuoksu myös tässä tarpeeksi mieto.kuvaSain Pantenelta arvottavaksi kolme tuotepakettia, joiden arvo on n. 30 euroa. Osallistuaksesi kisaan, kerro oma hiustyyppisi tämän kirjoituksen kommenttilaatikossa. Muista lisätä sähköpostiosoite (sitä ei julkaista).KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUMISESTA!

47 Comments

 1. Karhea, taipuisa ja hentoinen. Kiitos kivasta kisasta ja blogista!

 2. Blueberry

  Mukava skaba :)Hiukseni ovat vaalennetut ja sitä myötä kuivahkot. Onneksi kosteuttavat ja korjaavat hiustuotteet auttavat paljon…!

 3. Hiukseni ovat hentoiset ja piikkisuorat. Onneksi sentään niitä on suht runsaasti.
  Kisassa mukana, kiitos!

 4. Hiukseni ovat pikät, suorat ja sileät. Haen usein karheutta ja tekstuuria hiuksiini kuivashampoilla ja hiuspuutereilla. Hiukseni eivät ole ihanteellisen paksut, joten oikeastaan kaikenlaiset tuuheuttavat tuotteet ovat mieleeni.

 5. Paksut, vaalennuksen vuoksi kuivahkot ja karheat. Hiukseni ovat itsepäisen taipuisat.

 6. Anonymous

  Oma tukkani on tumma, pitkä, paksu, luonnonkihara (ja tämän myötä myös alituisesti kuiva ja takkuileva).

 7. Anonymous

  Tyvestä rasvoittuvat ja helposti latistuvat, kaikkea on kokeiltu.

 8. Hiukseni ovat hennot, latistuvat helposti, ohuet; onneksi niitä on paljon.
  Kisassa ollaan!

 9. Ohuehkot, taipuisat.. Vähän latteat – vaikeasti laitettavat.

 10. Mukana! 🙂 Hiukseni ovat hyvin suomalaiset; ohuehkot, liukkaat. Lakkaa kuluu jos yritän saada jonkin kampauksen pysymään niissä.

 11. Mukana kisassa oon! Hiukset ovat aika kuivat, oma väri päässä, joten tuntuu ettei niihin saa millään kiiltoa.

 12. Anonymous

  Hennot ja melko kuivat hiukset ovat täällä, joten hoitotuotteet tulisivat terpeeseen;)

 13. Positiivista on, että hiukseni ovat pitkät ja paksuhkot. Talvi saa kuitenkin aikaan sen, että hiukset ovat rasittavan sähköiset. Kesällä taas ne helposti palavat.

 14. Pitkät, paksuhkot, taipuisat ja vaaleaksi värjätyt. Usein kuivahkot latvat.

 15. Anonymous

  Suorat, ohuet, liukkaat, talvisin sähköiset, helposti latistuvat ja rasvoittuvat… Ai niin, eikä minkään väriset ilman värjäystä! Onneksi löytyy hoitotuotteita ja värejä, ettei tarvitse ihan luomuna elellä 😉 Kiva kilpailu, mukana ehdottomasti!

 16. Hiustyyppini on kuiva ja takkuuntuva, aivan hirveä 😀 Saan lotrata vaikka mitä aineita päähän, jotta nää saa suoraksi. Ja jos oon erehtynyt illalla pesemään ja laittamaan tukan, on aamulla yhtä itkua ja hampaankiristystä yrittää vääntää se takaisin suoraksi 😀

 17. Anonymous

  Kiva blogi aikuiselle naiselle! Hiukseni ovat pitkät ja suorat, tyypilliseen suomalaiseen tapaan hyvin liukkaat. Onneksi sentään runsaat. Ja oikeasti blondit – ilman värjäystä. Talvella auttamattoman sähköiset.

 18. Paksuhko polkkamittainen, vaalennettu, hapsuttavainen… Mukana kisassa. Kiitos kivasta blogista ja kivasta tyylistä!

 19. Hiuslaatu on hentoinen ja rasvoittuva. Vihaan tätä, mutta ei auta mikään, elettävä on, ellei kaljuksi vedä 😀

 20. Anonymous

  Hiuslaatuni on paksu ja suora. mitkään kiharat ei ikinä tartu…

 21. Lievästi luonnonkiharat, melko ohuet, raidoitetut, puolipitkät, rasvoittuvat ja rasvoittuessaan lättänät, pakkasella sähköiset, sateella pörröiset. Viime aikoina löydettyäni muutamia luottotuotteita (mm. hiuspuuterin) olen yllättynyt positiivisesti, että tukkani onkin oikeastaan aika helppo tapaus.

 22. Hiukseni ovat pitkät ja normaalisti tuuheat, mutts nyt be tippuvat päästä :[ kosteutta ja ravinteita kaivattais 🙂

 23. Anonymous

  Kiva arvonta! Hiukseni ovat varmaankin suomalaista keskitasoa: hiuksia riittää, mutta ne ovat hentoja ja liukkaita eli lopputulos on varmaankin keskipaksu. 🙂

  – Paula

 24. anna-liisa

  Raidoitusten myötä ehkä ajoittain elottomat, iän myötä ohenevat…

 25. Normaalit, mutta liukkaat ja sähköiset, vaikka moneen kertaan värikäsitellyt.

 26. Anonymous

  Hiukseni ovat suoray, paksut ja karheat. Kunnon kerrostus ja hyvä hoitoaine ovat tarpeen. Kiitos kivasta blogista!

 27. Hiukseni on värjätyt, muuten olisivat ikävästi harmaantuneet. Taipumattomat ilman muotoiluaineita. Onneksi olen saanut tuuheutta takaisin, välillä anemia meinasi viedä hiukset.

 28. Luonnonkihara ja vähän veltto – ainakin kun kampaajakäynnistä on jo kauan.

 29. Mulla oli myös joskus Pantenelta jotain kirkasta shampoota, ei muistaakseni ollutkaan hassumpi tuote.

  Hiukseni ovat vähän laineikkaat ja taipuisat, jonkin verran karheat, mutta muuten aika normaalit paksuudeltaan ja kosteudeltaan.

 30. Anonymous

  Käytän hiuslisäkkeitä, pitkät, ruskeat aitoa hiusta. Kostea ilma tekee niistä vähän sotkuiset.

 31. Anonymous

  Hiukset ovat hieman kiharat, ohuet ja tosi rumat.

 32. Lättätukka

  … ohut, taipuisa ja kuiva. Onneksi nykyään on monenlaisia hyviä pesu- ja muotoilutuotteita, että hiuksista saa suurinpiirtein siedettävännäköiset!

 33. Anonymous

  Kurittomat, karheat, villisti kihartuvat, ruskeat ja vauhdikkaasti harmaantuvat puolipitkät (haaveissa sileät, suorat, suklaanruskeat & klassiset) 🙂

  Anna

 34. Hiustyyppini on käsittämätön. Se on villi, karhea ja kuiva kuin orjantappurapensas. Tarttis tehdä jotain.

 35. Hiuslaatuni.. Hmmm.. Minulla on melko paljon hiuksia, mutta yksittäinen hiuksi on hentonen. Hiukseni sähköistyvät helposti. Väri on vaaleahko.