kuvaPitkästä aikaa terveisiä Lettuselta!Meidän pieni Lettunen on kyllä oikea poika, hän tykkää hirmuisesti etenkin autoista. Lempilelu on tuo kerman värinen pikkuauto – sitä jaksetaan ajella, tassulla neppaamalla tai kuonolla työntämällä. Toiseksi kivointa Lettusesta on jalkapallo, palloa pelataan tassuilla potkimalla. Kuvan pallo ei ole niitä lemppareita, se on vähän iso ja pehmeä, mutta menee paremman puutteessa tuokin. Toki Lettuselle maistuu luut ja possunkorvat, niitä täytyy päästä kaluamaan matolle – sille ainoalle joka kotoa nyt löytyy, eli kodinhoitohuoneen muoviselle Pappelina-matolle.Our dog Lettunen is a real boy. His favourite toy is that small car, which he drives by pushing with his paw or nose. Football is also a good choice, he plays the ball by kicking it with his ”feet”.

6 Comments

 1. Terveiset Lettuselle:) samat on leikki vermeet meilläkin,Idefix(länsiylämaanterrieri)tykkää kovasti tosta pehmeästä jaliksesta.

 2. Söpöläinen! Eikö olekin inhottavia nämä kurakelit.. valkoinen pumpulikoira kun imee kaikki kurat.. Lettunen näyttää kyllä niin puhtoiselta tuossa kuvassa. Terveisiä Samulta, toiselta puuvillakoiralta. (kaipaisi nyt juuri spa-käyntiä.. 🙂

 3. Anne Malia

  Saima:
  Oi, heipat Idefixille (ihana nimi). Nuo koirulaiset on niin suloisia leikkiessään 🙂

  Jutta:
  Hiiih, vien rapsut ja halit perille 🙂

  Marre:
  Juu, vähän on masut ja tassut likaisena kun tullaan ulkoa, saa aina viedä Lettusen suihkun alle putsikseen. Terkkuja takaisin päin Samulle!

 4. Anne Malia

  Mildred:
  Juu, hän on meidän "pikkukoirapoika". Niin kiltti ja aina haluaa vain hyvää kaikille!