kuva(neule Acne / nahkahousut H&M Trend -saatu blogin kautta / kengät L’autre Chose)Eilisen pikaisen Helsinki-päivän aikana ennätin piipahtaa parissa kaupassa, mukaan tarttui muutama paita. Yksi noista on tuo Acnen valkoinen angoraneule, jota olen jo pitkään havitellut. Se onkin aivan ihana, päivän käytön jälkeen siitä ei irronnut hirmusti karvaa, ei vaikka pussitin töissä tyynyjä ja pyörittelin muutenkin tekstiilejä. Talvella minua kiinnostavat valkoiset vaatteet, ne tuntuvat hämärässä ja keinovalossa kivan raikkailta.Saimme töhin By Nordilta uusia juttuja, mm. alla olevan kuvan ihanaa lammastyynyä. Jos noita olisi tullut enemmän kuin pari, olisin lunastanut omaankin kotiin tuon ihanuuden, nyt täytynee antaa asiakkaille etuostoikeus. Mikäli tilaamme karvatyynyjä lisää, aioin kyllä kotiuttaa tuommoisen itsellenikin. Myös nuo käsin kudotun näköiset raffit neuletyynyt ja torkkupeitot ovat aivan ihania. Juuri tuollaisia haluaisin omalle valkoiselle sohvalle.kuvaMy new white angora sweater from Acne, love how it feels and love also the white color. Winter whites are my favourites. Today we recived some cushions from By Nord, I fell for that lamb cushion, that would be perfect for our white sofa.

4 Comments

  1. Ihan ensimmäistä kertaa kommentoin – kiitos aivan ihanasta blogista, näistä sun jutuista tulee vaan aivan mielettömän hyvälle tuulelle :). Lisäksi sun kuvat on myös tosi hyviä – jatka samaan malliin!

  2. Anne Malia

    Noi voi miten mukava kun kommentoit 🙂 Kiitos itsellesi aivan ihanista sanoista, nuo antoivat taas kivasti tsemppiä tämän blogin kanssa näpräämiseen!

  3. Miustaleski

    Mistä löysit tuon valkoisen neuleen? Gaudetesta, Stockmannilta? Itse olen bongannut vain harmaan version, vaikka valkoista havittelen itsekin.

  4. Malia (Anne)

    Löysin valkoisen neulee Stockalta. Sinne oli juuri tullut niitä lisää, myyjä kertoi että edellinen erä oli mennyt nopeasti, joten jos haluat tuollaisen, käypä hetimiten katsomassa 🙂