kuvakuvakuvakuvakuva(neule Cos / ruutupaitis Wrangler / farkut Acne / lenkkarit Karhu (saatu))Nappasinpa muutaman sekalaisen otoksen tänne, kun sattui kamera olemaan taas töissä mukana. En millään onnistunut tähtäämään omaa asukuvaani tänään niin, että olisin ollut tyytyväinen. Asu on tänään valittu kylmenevää säätä varten, töissä on aika viileä, varsinkin jos ei tee fyysistä hommaa, vaan istuu enimmäkseen toimistotöissä. Jalassa on tänään saapuneet Karhut, olihan ne pakko ympätä asuun. Teen noista parempaa esittelyä ja juttua, kun saan Tominkin kuvaan omien Karhujensa kanssa.Tavarakuvissa on lammastyynyä, neulottua torkkupeittoa, Durat-leikkuulautaa, Missonin uusia mustavalkoisia siksakkeja (nyt on taas kudottuja tyynyjä myös värillisenä) ja Hayn ihania kuparihenkareita. Kaikkea pientä kivaa, mitä nyt töissä hyllyt pursuaa. Uuden maton innostamana kipittelen kotiin ja aloitan toisen tyynykutomukseni, ostin tummanharmaata lankaa ja ajattelin neuloa 50×50 kokoisen tyynyn joustinneuleisena, katsotaan miten käy.Some random pics from work. I needed the warm sweater as the weather is getting colder here. I recived my new Karhu sneakers today, so I just had to wear them immediately.

4 Comments

 1. Hei,
  Paljonko tuolla leikkuulaudalla on hintaa ja minkä kokoinen? Se on kaunis!

 2. Ikkunasomistus Koodissa taas kerran mahtava,ilo katsella:D

 3. Anonymous

  Tyynyt minun makuun:) Täytyy saada pukinkonttiin. Paljonko hintaa tyynyillä?

 4. Anne Malia

  Nanuska:
  Heippa, leikkuulauta maksaa 29 euroa ja sen koko on 21×30 cm. Noita on useissa upeissa väreissä!

  Saima:
  Kiitos Saima, Tomi on taas tehnyt hyvää työtä 🙂
  Mahtava kuulla positiivista kommenttia!

  Anonyymi:
  Missonin siksakit on kivoja, tuon kudotun tyynypussin hinta on 98 € ja kokko 50×50 cm.