kuvakuvakuva Somistelin vähän tänään Koodin blogia varten. Nappailinpa siinä samalla omasta rennosta työasustakin pari kuvaa, ajastimella otetuista kuvista tuli ihan hassuja. Joku kyseli täällä noiden pahvijakkaroiden perään, nyt niitä on siis saapunut Koodiin, hinta 24,90 €. Muut kuvan tuotetiedot voit käydä kurkkaamassa Koodin blogista.Kuulkaas tähän mennessä syksyä olen vain nauttinut tästä pimeydestä. En ole antanut valtaa väsymykselle, yritän ajatella pimeän olevan ihanaa – nautin kynttilöistä ja takkatulesta, juustoista, torkkupeitoista, hyvistä lehdistä jne. Positiivisella ajattelulla ja tekemisellä jaksaa paljon paremmin, olen huomannut. Sain juuri kotoakin ihanan viestin, siellä jo odotellaan takan ääressä fiilistellen minua kotiin. Sisustusintokin on lisääntynyt pimeän myötä, sisällä tulee vietettyä enemmän aikaa ja sitä tuijottelee ympärilleen. Sain vihdoin omaan pukeutumishuoneeseen valaisimen kattoon, kuparisen johdon päässä roikkuvan Plumenin häkkyräpolttimon. Olohuoneen matto on lyöty vissiin lukkoon, nyt vaan odotellaan tilausta saapuvaksi. Sohvalle ajattelin etsiä kudottuja, luonnollisen henkisiä tyynyjä. Voisin myös hankkia pari lampaantaljaa lisää. Pehmeät ja luonnonläheiset jutut kolahtavat juuri nyt. Harmaa villa, vaalea puu, valkoinen puuvilla, ryppyinen pellava, kynttilät, amaryllikset, lyhdyt, havut jne.Did some arranging at work today. I have to say that this dark time of the year is really nice. I am not tiered at all, because I try to think positively and I am enjoying candle lights and our fireplace. Just keep it cosy!

2 Comments