kuvakuvakuvakuvaMies saapui eräänä päivänä postista, kainalossa paketti ja huulilla virne. Paketista kuoriutui supermuhkea lampaantalja – olipas ylläri. Hän oli päättänyt meidän tarvitsevan oikein ison ja paksun taljan, sellainen oli löytynyt Satulasopin nettisivuilta. Tykkään tosi paljon pörrökasasta, taljalla on pituutta 120 cm, karva on pitkää ja pehmoista. Nyt kelpaa kelliä takan edessä ihailemassa takkatulta, tai leikkiä leluilla, kuten saunapuhdas Lettunen tekee.Meiltä löytyy jo aika monta erilaista lampaantaljaa, niitä on kiva sirotella kotiin ja terassille talvisaikaan tuomaan tunnelmaa. Meinaan tilata vielä pari taljaa lisää, niille on käyttöä myös pihakeinussa ja sohvannurkassa. Takan eteen ajattelin vaihtaa mustavalkoisen taljan.One day my guy went to the post office and came back with a big box and a smile in his face. He surprised me with a fluffy lambskin. He had decided that we need one which is big enough with a long hair. So he looked for suitable one and finally found it from Satulasoppi.

2 Comments

  1. Hei!
    Onpa mukavan näköinen puuteline. Mistä löytäisin sellaisen?
    -Tuija

  2. Anne (Malia) Reply

    Tuija:
    Tilasin puutelineen Stockmanin nettikaupasta. Se on Showroom Finlandin ja L-kokoinen, maksoi muistaakseeni 59 euroa. Tosi kätsy!

Write A Comment