Hei vaan, joko olette joulun karistaneet. Meillä se jatkuu vielä, aina uuteen vuoteen saakka. Aloitimme kunnollisen joulun vieton vasta aattona, silloin kuusi kannettiin sisälle ja kaapista kaivettiin joka jouluiset tekstiilit.kuvakuvaAattoiltana kuusi loisti kultaa ja punaista, pöytä notkui herkuista ja lahjapaperit rapsasivat. Suloisin saamistani lahjoista oli Lettusen minulle (pukin avustuksella) antama lasinen leikkuulauta – nyt on Lettunen aina esillä keittiön työtasolla 🙂kuvakuvakuvakuvaJoulupäivänä on ihaa herätä puhtaista pellavalakanoista, niiden seuraksi on taas pedattu Lexingtonin ristipistotekstein koristellut tyynyliinat – meillä nuo ovat käytössä oikeastaan vain joulun aikana.Ruokapöydälle on vaihdettu Joulupukilta saatu kaitaliina ja äidin omin käsin tekemä puuhelmikynttilänjalka <3. Riisipuuroakin on syöty monta kertaa, sitä on kauhottu meidän perinteisellä joulumuorikauhalla 🙂kuvakuvakuvaKuten näkyy, meidän perheessä ei ole kimaltavaa tai modernia joulutunnelmaa, tässä kodissa vietetään aina aika perinteinen joulu. Ihana ja kodikas, kuten varmasti myös teillä jokaisella.Some pictures of our Christmas, which in our family is very traditional.
(kuvat napsittu Canon EOS M-kameralla)

7 Comments

 1. Heh, meillä sama karmee kauha 🙂
  Ja joulu todellakin jatkuu 🙂

 2. Anonymous

  Moi! Onko Koodissa Missonin tyynyjä tällä hetkellä, vai ovatko ne nyt totaalisen OUT 🙂

 3. Anonymous

  Hei!
  Ei ihan tästä aiheesta, mutta mistä olet löytänyt sopivat kehykset Artilleriet Pariisi-julisteeseen ? Tilasin itselleni viimein Manhattan julisteen koossa 42*70, pitäisikö teettää siihen sopiva kehys?

 4. Anne Malia

  Mai:
  Hiih, tuolla kauhalla on meille niin tunnearvoa, se on meidän ensimmäinen yhteinen hankinta kodin joulutarvikkeisiin, kauan sitten ostettu 🙂

  Anonyymi:
  On siellä Missonin tyynyjä, hyvä valikoima just nyt kun äsken saatiin lisää. Missonit on klassikoita, ei ne mee koskaan muodista 😉

  Anonyymi:
  Vein mun julisteen kehystämöön ja se on siis mittatyönä kehystetty, halusin juurikin ohuet tummat kehykset ilman paspista. Suosittelen siis kehystämöä 🙂

 5. Hei!

  Ei liity juuri tähän postaukseen, mutta muistaisitko mikä on sen päiväpeitteen malli, missä valkoinen pohja ja mustia ristejä, vai olikohan värit päinvastoin? Kiitokset suuret etukäteen! Sulla on ihana blogi 🙂

  t. sade

 6. Hei ja Ihanaa uutta vuotta 2013 sinne Turkuun!Kyllä siellä niin ihanan näköstä joulua teillä kotona!!!Täällä jo ollaan matka kuumeessa!9.1 lennetään Krabille lomalle!

 7. Anne Malia

  Sade:
  Kiitos blogikehuista Sade 🙂

  Päiväpeitto taitaa olla Pia Wallenin, hänellä löytyy kahta eri ruksipeittoa, villainen Crux joka maksaa noin 500 euroa ja puuvillainen Cross, siinä on vähän pienemmät rastit, sen hinta on vajaa pari sataa. Vilttejä on aika hankala saada, niissä on usein toimituskatkoksia. Odotimme Koodiin mustia Cross vilttejä kuukausitolkulla ja saimme pienen erän, joka myytiin loppuun melkein heti.

  kurkkaa http://www.piawallen.se

  Satu:
  Hei sinä <3 Mahtavaa vuotta 2013 sinne Kokkolaan!! Oi, ihanaa matkaa, varmaan mahtavaa päästä kellimään lämpöön täältä loskan seasta!

  Kuullaan!!