kuvaTänään minulla on ollut vapaapäivä, huominen vielä, niin tulee kiva lepo keskelle viikkoa. Aloitimme eilen illalla perinteiset pikkujoulutunnelmoinnit paistamalla pienen kinkun. Olemme syöneet perinteisesti näihin aikoihin ensimmäisen jouluisen aterian, ihan vaan fiilistelläksemme lähestyvää Joulua.Ollaan oleiltu pihalla ja touhuiltu kaikkea kivaa. Pieni tuunaukseni näkyy kuvassa. Asettelin mukiin hiekkaa ja sammalta, lopuksi tuikkasin siihen kynttilän. Nätti tuli.Mutta oikeastaan kirjoitan tätä teille kiittääkseeni edelliseen postaukseen tulleista uskomattoman ihanista kommenteista, koskien telkkariesiintymistän Muotitietoinen-ohjelmassa! En voi sanoin kuvailla miltä tuntui lukea noita ihania kannustavia, huikeita sanojanne <3 Minulla on varmasti maailman kannustavimmat ja ihanimmat lukijat. Kiitos teille!

5 Comments

 1. Hei, löysin juuri ensimmäistä kertaa blogiisi! Katsoin netistä Muotitietoinen-jakson sarjan, jossa esiinnyit, ja oli pakko tulla kurkkimaan. 🙂 Ohjelmasta täytyy sanoa, että olit kyllä ehdottomasti ammattitaitoisin bloggaaja tähän mennessä, sun ideat ja ehdotukset oli hyviä ja toimivia ja etenkin käytännöllisiä!
  Blogiasi en ole vielä ehtinyt ensimmäisen sivun postauksia enempää lukea, mutta heti tämän kommentin jälkeen on pakko kyllä jatkaa selailua taaksepäin. Kiitos, että kirjoitat blogiasi! 🙂

 2. Hei, ei ole tapana jättää kommentteja blogeihin mutta nyt oli ihan pakko 🙂 Upea esiintyminen Muotitietoinen – sarjassa! Sinun tyylisi on ihanan ajaton mutta muodikas ja kotisi upea! Kiitos kun jaat lukijoille nämä asiat! 🙂

 3. Anne Malia

  Mari:
  Kiitos Mari kivasta kommentistasi 🙂

  Kävin ihailemassa myös sinun blogiasi, oikein hyvältä näyttää! Kiitos siis myös sinulle päivien piristämisestä hyvän blogin parissa!

  Satu:
  Voi Satu, kiitos kovasti 🙂 Kiitos teille ihanille lukijoille jotka jaksatte täällä käydä!

 4. Minäkin näin vihdoin tuon Muotitietoisen netistä ja pakko tulla heti kommentoimaan erittäin onnistunutta esiintymistä ja stailausta. 🙂 Erityisesti hameasu iski ihan täysillä ja sopi erittäin hyvin stailattavalle. Joutuu varmaan itsekin hakemaan tuon neuleen.. 😉

 5. Anne Malia

  Maria:
  Kiitos sinullekin 🙂 Tykkäsin itsekin tosi paljon siitä hameasusta. Se Filipan neule on aivan ihana, mulla on ollut sellainen Evitan kuvalainassa oranssina. Niin pehmoinen 🙂