kuvakuvakuvakuvakuvakuvaOstin sekalaisen lajitelman valkoisia joulukukkia, asettelin ne hetkeksi sohvapöydälle, ennen kuin keksin jokaiselle paikan. Itse asiassa ne näyttävätkin sekalaisena ryhmänä aika kivalta – joskus sillisalaattiryhmä toimii, kannattaa kokeilla. Samoin kynttilöistä on sekalainen lajitelma, tykkään erityisesti paperipussista, jonka sain kivana jouluyllärinä ystävättäreltäni Sadulta (terkut vaan sinne Kokkolaan!). Pussin pohjalla on riisiä, sen päälle tuikku palamaan, ja paperipussi on tosi kaunis iltahämärässä.Bongaatteko myös sohvalta oman versioni ruksityynystä. Kuten sanottu, en ole käsityöihmisiä, joten tyynykin on vähän sinne päin. Mutta minusta sen graafisuus on hauska lisä noiden villatyynyjen keskellä. Tyynystä tuli pikkuinen 30×30 kokoinen, joten se on näteimmillään suuremman tyynyn edessä. Minulla ei ollut mitään ohjetta, neuloin vain menemään.I like white Christmas flowers, here I have combined different types for a group. Also odd candleholders on the table, I especially like the paper bag tea light holder, which I got from my dear friend Satu from Kokkola.I knitted the crux pillow, as you can see I’m not the best in crafts, but anyway I like the result. (kuvat napattu lainassa olevalla Canon EOS M-kameralla)

11 Comments

 1. Turvapaita

  Kysyisin yhtä juttua: huomasin että 3.12
  postasit COS:ista ostamastasi paidasta.
  Minäkin ostin saman "turvapaidan" ja tykkään tosi paljon siitä, huomasin vaan nyt vasta että pesulapussa on ettei vesipesua!

  Oletko omasi jo pessyt ja miten kävi…?

 2. Anonymous

  Hei, ruksityyny on ihanan pirteä. Ei tarvitse olla käsityön tai muutoinkaan taideaineiden ammattilainen jotta voi tehdä käsillään jotain pientä rentouttavaa askaretta.

  – Seijahannele

 3. Hei, kivoja kuvia! Saisinko kysyä tuosta tv-tasosta, että mistä se on hankittu ja mikä on sen leveys? Etsin yksinkertaisen tyylikästä valkoista tasoa, mutta leveys ei saa olla yli metrin ja mistään ei löydy. Ikean Bestå olisi hyvä mutta liian leveä.

 4. Anne Malia

  Kasia:
  Nice 🙂

  Turvapaita:
  En oo vielä pessyt sitä, olen varjellut pesuilta käyttämällä alla pitkähihaista aluspaitaa. Pian sen kuitenkin aion sujauttaa koneeseen – valitsen hienopesuohjelman 30 astetta ja varoiksi vielä pesuaineeksi villa/silkki-pesuaineen. Luulisin kutistumisvaaran olevan se ongelmallisin juttu. Toivottavasti ei ihan hirmusti kutistu.

  Seijahannele:
  Näinhän se on, sitä on vaan vähän kriittinen omien tekosiensa suhteen 🙂 Mutta tyyny on itsetehtynä tunnearvoltaan suuri.

  Annika:
  Telkkaritaso on Stuan (www.stua.com) Sapporo-nimeltään. Yhden osan leveys on 120 cm, joten saattaa siis olla sinulle vähän leveä. Olen ostanut meiltä töistä Sisustuksen Koodista.

  Oletko katsonut Muuramen Mup-sarjan, siinä menee leveys esim. 78 cm tai kahden 52 cm palan kanssa yht. 104 cm. Esimerkiksi pikkusiskollani Valkoisessa Harmaja-blogissa on tuo Muuramen simppeli telkkaritaso, hänellä matalalla sokkelilla, mutta siihenhän saa myös vaikka metallijalat.

 5. Anonymous

  Aika sekalainen seurakunta tosiaan 🙂

  Blogisi jää siskosi pitämän blogin varjoon – kysynkin varovasti mielipidettäsi siskosi blogista. Harmittaako sua, että siskosi esittelee blogissaan kivoja ideoita ja kaunista kotiaan (vaikka sinähän olet teistä se, joka työskentelee alalla)? Ei sillä, kaunishan sinunkin kotisi on, omalla tavallaan.

 6. Anonymous

  Ihme kommentti edelliseltä anonyymiltä. Muistathan (anonyymi kirjoittaja), että makuja on monenlaisia ja itse tykkään kovasti Malian sisustus-ja kirjoitustyylistä.

  T:Naksu

 7. Anonymous

  Lisäys edelliseen : "tykkään kovasti ANNE Malian sisustus-ja kirjoitustyylistä." Kiireessä ajatuskin pätkii..

  T:Naksu

 8. Anne Malia

  Anonyymi:
  Olen kyllä vähän ihmeissäni ajatusmaailmastasi. Ettäkö minua harmittaisi jos siskoni onnistuu ja on taitava.
  Tiedätkö minua ei harmita kenenkään onnistuminen tai taitavuus ja kaikista vähiten omien rakkaimpien. Olen erityisen ylpeä sekä siskoni että veljeni menestyksestä, kaikessa mitä tekevätkään!

  Mitä meidän koteihimme tulee, olemme onnekkaita, että molemmilla on mahdollisuus sisustaa niistä juuri sellaiset kuin haluamme 🙂

  Naksu:
  Kiitos Naksu 🙂 Onhan se rikkaus, että makuja on monia!

 9. Kauniita kuvia ja kodikas tunnelma!

  Saisinko vinkkejä sohva-asiassa, kovasti olisin kiitollinen!
  Malli on jo valittu: Adea Rest (237) irrotettavilla päällisillä. Harmaa miellyttää eniten. Olen pyöritellyt Adean Metro ja Natural mallitilkkuja, vaikeaa:( Vai miten joku sileämpi kangas, toimiiko tämän sohvan kanssa?

 10. Anne Malia

  A-ha:
  Kiitti 🙂

  Rest on kiva sohva, hyvän valinnan siis olette tehneet. Meillä on ollut Rest monella erilaisella kankaalla liikkeessä esillä. Kauneimmillaan se on minusta vähän eläväpintaisella verhoilulla, tasaisen värisenä se näyttää pulleammalta. Molemmat harkitsemasi kankaat ovat kauniita, Metro vähän eläväisempi ja Natural tasaisemman värinen mutta paksumpi. Tietysti oikean sävyisen harmaan löytäminen on tärkeää, joten koska molemmat kankaat ovat hyviä, valitse se mistä löytyy mielestäsi parempi sävy.

  Jos haluat minun vinkkini kuitenkin ;), ottaisin Metron sillä vaaleimmalla harmaalla sävyllä – sillä meinaamme ottaa Restin myös myymäläämme seuraavaksi.