kuvaTässäpä tulee ensimmäinen videoni tänne. Olen pidempään meinannut esitellä teille Pariisista ostamani lämpimän kaulahuivin. Mitä huiveihin tulee, olen kovin nirso – omistan mielummin muutaman hyvän, kuin kasan ei niin mieluisia versioita. Tämä yksilö on Etoilé Isabel Marantin, materiaali mm. villaa ja alpakkaa. En ole juuri muuta huivia tämän syksyn aikana käyttänytkään. Helsingin reissulla ostin myös COSilta paljon kehutun kasmir-huivin mustana, sitä en ole ennättänyt vielä kertaakaan käyttää.Mutta pidemmittä puheitta huivi in action, ja vielä selostuksen kera 🙂 Videot ovat linkkeinä, tänne ei onnistunut upotus tällä kertaa.https://vimeo.com/54959626http://www.youtube.com/watch?v=ik-kuBfnDFU&feature=g-uplVideo kuvattiin kun olin Studio Coolpoolissa tekemässä Evita-kuvaani, kiitos Petrille tästä.Mitä tuumitte, olisiko kiva nähdä välillä videoitakin?This is how I tie my scarf. I thought it would be nice to show you some videos too, what do you think? Kuinka sidot kaulahuivin from Muoti mielessä on Vimeo

7 Comments

 1. Murkinamasu

  Haha, olen naureskellut ja kiusannut poikaystävääni, että hän on maailman viimeinen dinosaurus, joka sitoo huivinsa lenkin läpi. Nyt oli pakko näyttää tämä video, jotta sain enemmän voimaa viestiini. Tänään meillä heittäydytään rohkeiksi ja kokeillaan uutta… 😛

  Video oli hauska ja super-pro. Tee ihmeessä enemmän videopostauksia, ne sopivat tiettyihin aiheisiin paremmin. Esimerkiksi tätä olisi ollut hankalaa selittää kuvin ja tekstein.

  Hyvää itsenäisyyspäivää! 🙂

 2. Ehdottomasti kannatusta videoille! Näytät upealta 🙂

 3. lukija1973

  Murkinamasu; mua surettaa poikaystäväsi puolesta – jos kerran hän kokee parhaaksi vaihtoehdoksi lenkin mutta yritetään käännyttää poloista 🙁

  Mutta minä olenkin niitä, jotka (yleensä) hiljaa mielessään kummastelevat muodin seuraajien "tänä sesonkina meillä kaikilla on Pistolit tmv." -touhua… 😉

 4. Oikein kiva on nähdä videoita. Olet kyllä todella taitava esiintyjä. Sisustukseen liittyviä videoita katselisin myös mieluusti. Jos ei täällä, niin vaikka sitten Koodin blogissa. Tai vaikka ihan oma sisustusaiheinen tv-ohjelma telkkariin. Sellaista ei olekaan tällä hetkellä kunnollista ohjelmistossa. Joo, TV-tuottajille vinkiksi 😉

  -Anessa

 5. Anne Malia

  Murkinamasu:
  Hehee, on se hyvä välillä puuttua läheisten pukeutumiseen :)) Eipä sillä väliä ole mite kenelläkin huivi on kaulassa, mutta onhan se kiva että asiat muuttuvat välillä.

  Nita:
  Kiitos herttainen 🙂

  lukija 1973:
  No ei sillä huvin sitomisella varmasti mitään suurta merkitystä ole, ei niin vakavasti kuitenkaan oteta näitä muotiasioita 🙂

  Anessa:
  Voi kun kiva kuulla, täytyy varmaan sitten laitella välillä näitä videoita. Huomasitko, että Koodin blogissa on viime vuotinen jouluvideo arkistoissa 🙂

  Niinpä, kunnollista sisustusohjelmaa kaivataan todellakin!

 6. Murkinamasu

  lukija1973:
  Älä huoli, ihan hyvällä meillä on asiasta kiusoiteltu. Yhdessä naurettu, ja hän jääränä pitää omasta tavastaan kiinni. Ja saa pitääkin. Ei se minulle oikeasti kuulu, mutta minun mielestäni asioille pitää pystyä nauramaan ja kiusoittelemaan. Ei kaikki ole niin tiukkapipoista. 🙂

 7. Anonymous

  Sanonpa vain että "ei voi olla totta". Ihan niinkuin ihmiset eivät osaisi sitoa kaulahuiviaan mieleisellään tavalla. Hyvä video sinällään ns teknisesti, mutta sisältö on aivan föör mitätön.