kuvakuvaPari instagram-kuvaa tämän illan tunnelmista. Olemme Lettusen kanssa kahden kotona. Iltapäivällä siivoiltiin ja nyt illalla ollaan nautittu kotoisasta tunnelmasta. Tuntuu että ollaan ihan maalla, nettikään ei toimi, onneksi on varalla mokkula, jonka olin jo unohtanut; voi sentään vapaailtana vähän lueskella lemppariblogeja.Olen nyt parina iltana kutonut tuota tummanharmaata tyynyksi tulevaa kaistaletta. Sovittelin sitä jo sohvalle muiden sohvatyynyjen seuraan. Olen kaivellut kaapista vanhat tummanharmaat huopatyynyt ja ostin Kapteenskasta joukkoon luonnonvalkoisen lettineulostyynyn. Kohta alkaa lajitelma olla valmis. Jos muuten rakastat muhkeita lettineulevillapaitoja, -tyynyjä ja -torkkupeittoja, suosittelen piipahtamaan Kapteenskassa. Minua jäi vielä houkuttamaan yksi muhkea neule.Just cosying at home tonight. I am knitting a pillow, soon it will be ready. Lettunen takes a rest at the sofa beside me. Lovely.

3 Comments

 1. Murkinamasu

  Tyyny näyttää hyvältä. Olet näköjään nopea kutomaan; minulla vastaavaan projektiin menisi koko talvi… 😀
  Oletko ollut tyytyväinen Timberwisen parkettiin? Meillä on remontti edessä ja päädyimme jo alustavasti Timberwiseen. Niiden yksisauvaiset parketit ovat aivan ihania. Pinta on kivan oloinen ja sävyistä löytyy monta hyvää vaihtoehtoa. Mutta kun laittaa lattiaan kiinni useamman tonnin, niin olisi kiva kuulla kokemuksia. Kiitos jo etukäteen! 🙂

 2. Anne (Malia)

  Murkinamasu:
  Heh, mulla on isot puikot – tulee nopeaan 🙂

  Olen tykännyt älyttömän paljon Timberwisen lattiasta, ei harmita pätkääkään, että satsattiin siihen vähän enemmän kuin oltiin ajateltu. Lattia tuntuu mielettömän kivalta paljasta jalkaa vasten, sen fiilis on luonnollinen, eikä siinä näy lika, eikä mikään jämähdä kiinni. Superhelppohoitoinen, sanoisin että helpoin ikinä omistamistani lattioista. Tämä valkoöljytty on paljon helpompi hoitaa kuin lakattu parketti, vaikka toisin voisi luulla.

  En tiedä mitä sävyä olitte ajatelleet, mutta tässä meidän värissä ei näy mitkään pölyt tai liat, kiitollinen. Eikä lattia näytä aurinkoisella säälläkään pölyiseltä, kuten lakattu pinta näyttäisi (jos ei ole muutamaan päivään imuroinut).

  Eli uskon satsauksen kannattavan!

 3. Murkinamasu

  Kiitos vastauksesta! Olemme päätyneet öljyttyyn saarniparkettiin Timberwiselta ja miettineet juurikin, millainen se on käytössä. Eipä tarvitse enää huolia. Hauskaa joulun odotusta! 🙂