kuvakuvaNyt nähdään vihreää. Pantone julkisti vähän aikaa sitten vuoden 2013 trendivärin, se on PANTONE 17-5641 Emerald, eli smaragdin vihreä. Minusta on kiva sekoitella sisustukseen joitakin raikkaita värejä. Vihreää on näkynyt jo jonkin verran tunnetujen design-merkkien tuotteissa. Esimerkkinä Muuton Visu-tuoli ja uusi Leaf-ledvalaisin. Katsotaanpa miten paljon tekee mieli vihreitä juttuja keväämmällä.Asiasta villalankaan. Tuon alemman kuvan tyyny inspiroi minua niin, että neuloin itsellenikin rastityynyn. Siitä näette pian kuvia. Ei kyllä tullut noin hienoa, mutta kiva kuitenkin.kuvakuva

8 Comments

 1. Tuo "Talja" postaus (26.11) mistä olet ostanut/mikä merkki noin ison valkoisen kynttilän ja mustan "alustan"? hienot.

 2. Nyt seuraa off topic kommentti: Olen seurannut sun blogia jo muutaman vuoden enemmän tai vähemmän satunnaisesti, ja näin juuri sun Muotitietoinen-jaksosi ja pakko sanoa että olit kyllä hurmaava! 🙂 Puhuit muodista ja tyylistä mielestäni paljon ammattimaisemmin ja fiksummin kuin sarjassa esiintyvät varsinaiset muotisuunnittelijat. Olen ollut sarjaan ja bloggaajien tekemiin stailauksiin melko pettynyt, mutta tykkäsin paljon sun tuotoksistasi!

  Ja näytitpä vielä kaiken lisäksi kovin kauniilta. 🙂 Pitääkin muistaa lukea blogiasi useammin. 🙂

 3. Voi tuo smaragdi tuo mieleeni Tyyne- Matilda Mummon, hienoja sormuksia ym,makso mitä makso:D Upea väri,jalokivi,tai muu sellainen.

 4. anna-liisa

  Tämä ei mitenkään liitu tähän postaukseen, mutta olen aikanaan löytänyt koko blogimaailman sattumalta just Sun blogisi kautta ja jäänyt tätä(kin) seuraamaan säännöllisesti. Olet siis suosikeissani ja menen blogisi kautta moneen seuraamaasi blogiin. Siellä on ainakin Tavallista arkea ja Tonnin stiflat sellaisia, joiden blogiosoite on muuttunut (jo jokin aika sitten). Eli; joskus, kun jaksat ja on aikaa, voisitko päivittää tuon blogisuosikkilistasi, niin pääsisimme me lukijasi suorempaa reittiä niihin.

 5. Anne Malia

  Anna:
  Kynttilä ja alusta ovat Ikeasta. Ihan ok palaa tuo kynttilä, vähän valuttaa, eli sitä pitää seurailla.

  jenny:
  Voi jenny, ihan häkellyn sun kauniista sanoista 🙂 Kiitos paljon, tosi kiva kuulla jos mun stailauksesta sai jotain irti.

  Mukava jos päädyt tänne useamminkin!

  Ihanaa Joulua!

  Saima:
  Eikö, smaragdi on ihanan mummo. Muuten tosi kaunis sormuksen kivenä! Ja muutenkin freesi väripisteenä.

  anna-liisa:
  Kiitos anna-liisa tarkkaavaisuudesta! Itse seuraan noita suosikkeja toista kautta, enkä siksi ole muistanut päivittää tuota sivupalkkia.

  En pääse siihen itse käsiksi, mutta laitanpa ylläpidolle viestiä, että päivittävät linkit!

  Niin ja kiva kuulla, että olet juuri mun blogin kautta löytänyt luettavaa. 🙂

 6. Moikka, meillä vihreä on läsnä kesät talvet, on nimittäin osa keittiön kaapistoista ja saarekkeen laatikostot havun vihreää, lisänä saarni ja musta. sekä seinästä löytyy, se on vaan niin hyvä. täyttypä kokeilla jotakin pikkusta kollaasia tehdä sillä meiltä löytyy myös kuvassa oleva vastaavanlainen aukko portaikosta.

 7. Anne Malia

  Juu, teillä onkin persoonallinen keittiö – kiva sellainen, kun kaikilla melkein tuppaa oleen valkoinen. 🙂