kuva(neule ja paitis COS / farkut Acne)Ajattelin näyttää teille, miltä tuo pepun peittävä turvapaitis näyttää neuleen alle puettuna. Ostinkin sen nimenomaan tuota tarkoitusta varten, saa lyhyempien paitojen alle pitkää helmaa. Valkoinen paita myös raikastaa kaiken värisiä neuleita.Kuvasta olen rajannut kengät pois, syystä että ne ovat kulahtaneet karvatöppöset. Tepastelin alkupäivän ballerinoilla, mutta meillä on niin kylmä töissä, että oli vedettävä hetkeksi jalkoihin lämpimät karvakengät. Kukakohan keksisi tyylikkäät karvavuoriset sisäkengät 🙂 Se on nyt talvi ja pakkanen, täytyy muistaa pukeutua lämpimästi, liikkeessä on sisälläkin kylmä. Aamulla onneksi saimme pienen verryyttelyjumpan, kun oven taakse oli ilmestynyt suuri lavallinen tavaraa Normann Copenhagenilta. Siinä sitten tuli melkein kuuma laatikoita purkaessa. Oi miten olisi tehnyt mieli itsellekin juuri saapuneita Haima-kynttilänjalkoja, mutta meillä on nyt jo kotona hirmuisen paljon kynttelikköjä, eli maltan mieleni…kait.I wanted to show your how great that COS shirt is layered with a sweater. I actually bought if for that purpose, I have so many short knits that I needed something longer to layer them with. 

24 Comments

 1. Miustaleski

  Hienosti meni Muotitietoisessa, olit oikein luonteva ja superkiva! Terkuin toissaviikonlopun helsinkiläisturistit 😉

 2. Anne Malia

  Hei kiitos teille 🙂 oi kun mua jänskätti, kiva kun se on nyt nähty, hih. Niin ja kiitos vielä mukavasta käynnistänne Koodissa, kiva oli jutskata!

 3. Ihan mahtava olit telkkarissa. Niin symppis ja taitaakin vielä.
  Mukavaa joulun odotusta!
  -Anessa

 4. Anonymous

  Mistä oli kotoisin se kaunis neule, joka oli Muotitietoinen-ohjelmassa?

 5. Olit kerrassaan upea ilmestys Muotitietoinen -ohjelmassa ja todella taitava stailaajakin!!!

 6. Luontevasti meni ja stailaukset hyviä, täytyypä itsekin kokeilla tuota villapaita- hame yhdistelmää.

 7. En ole ennen kommentoinut blogiasi, olen ajatellut sinun olevan irti arjesta oleva snobi koska hankintasi ovat aina niin järjettömän kalliita. Mutta eilisessä Muotitietoisessa vaikutit todella ystävälliseltä ja kivalta, olisipa itselläkin tuollainen taito pukeutua 🙂

 8. Nappiin meni, ja mikä parasta,osiossa näytettiin myös Turkua kaupunkina,joten tervetuloa tänne; ei tämä mikään peri feria ole. Mahtavaa Anne:)

 9. Anne Malia

  Anessa:
  Kiitos Anessa, vähän nyt helpottaa kun ohjelma on nähty 🙂 Ja parasta on jos vaikutin symppikseltä, sellainen haluaisinkin olla!

  Anonyymi:
  Muhkea liila neule on Filippa K:n ja se on Turusta Element-liikkeestä!

  -hanna:
  Kiitos kiitos hirmusti 🙂

  mini:
  Hyvä jos en ollut ihan pökkelö :)) Ja juu, kokeile ihmeessä, olen aina pitänyt muhkea villapaita/pieni hame-yhdistelmästä.

  tuhkimo:
  Aivan mahtavaa jos sait minusta ystävällisen ja kivan kuvan, sellainen toivottavasti olenkin. En kyllä ole ollenkaan snobi, vaan ennemmin tylsä ja tavallinen makkarakastiketyyppi 🙂
  Tähän ikään mennessä on tullut osteltua paaaljon edullisia vaatteita, mutta nyt ostan mielummin vähän harvemmin ja laadukasta. Mutta eihän vaatteet ihmistä tee 🙂

  Saima:
  Jee Turku! Eikö 🙂 Kiitos Saima!

 10. Juuri tästä syystä inhoan ajatusta, että vaatteet muka kertovat ihmisestä kaiken. Näinhän jotkut sanoo. Se on pelottavaa. Itse ainakin tiedän, että olen jotain ihan muuta kuin miltä saatan näyttää. En stressaa ulkonäöstäni ja olen hyvin vaatimaton ja empaattinen, vaikka omistankin kalliita laukkuja ym. Pinnallistahan niiden hankinta on, mutta se on erotettava minusta ihmisestä itsestään jollain tavalla.

  Ja sinun osuus tuossa sarjassa oli kyllä paras kaikista! Äänesi oli ihanan tyttömäinen ja olit tosiaan luonteva ja taitava.

 11. Anonymous

  Hei,
  Onnittelut onnistuneesta tv-esiintymisestä!Olit hyvin mukavan oloinen ja kiva oli katsoa sinun esiintymistäsi, kun olen vain lukenut blogiasi. Eli en ole edes liikkeessänne päässyt vielä käymään.
  En ollut aikaisemmin muistanut katsoa kyseistä sarjaa ja blogistasi esiintymispäiväsi bongaten päätin ihan laittaa muistutuksen jotta ei mene tälläkin kertaa ohi.
  Ohjelma itsessään oli mielestäni aika hätäinen. Sinun osiosi oli mielestäni kuitenkin hyvän pituinen ja siinä oli asiaa sopivasti. Muut pätkät oli hieman turhan hätäisiä ja niistä ei kauheasti jäänyt mitään käteen.

  Talvisin terveisin,
  Asta

 12. Minunkin piti tulla kommentoimaan, että olit aivan ihana Muotitietoisessa! :)Juurikin luonteva ja taitava. Ja vielä näytitkin upealta!

 13. Hei !
  Ihanaa oli katsoa sinua tv-ssä, olit juuri sellainen kuin olin ajatellut. Luen aina blogisi, kommentointi vaan unotuu.
  Lukijasi joka on ihastunut tyyliisi.

 14. Hieno suoritus!

  Olit ylivoimaisesti paras kaikista tähän astisista esiintyjistä ja esillä olleista bloggareista ja streetstylehippaajista. Todella luontevaa ja empaattista esiintymistä. Osaat kuunnella ihmistä ja keskittyä toiseen vaikka ympärillä olisi kamerat. Et hihitellyt hermostuneesti "et voi jee mua kuvataan nyt" vaan tunnuit olevan esillä vain omana itsenäsi. Toivottavasti sinua saa nähdä telkussa toisenkin kerran.

 15. Oli pakko tulla kommentoimaan kun juuri katsoin muotitietoinen -ohjelman netistä. Olit todella luonteva kameran edessä, mukavan ja fiksun oloinen, tyylikäs. Lisäksi stailauksesi oli erittäin onnistunut. Mulle jäi myös ihana muhkea neule mieleen, herkullinen väri.

 16. Vautsi Anne, olitko telkkarissa!!?? Mulla on tuolla tallella se jakso, menen heti katsomaan! : )

 17. Täällä näyttikin olevan koko joukko kommentteja koskien tuota maanantaista Muotietoista, mutta halusinpa minäkin vielä tulla jättämään kommenttini. Eli, halusin vaan sanoa, että olet todella kaunis ja juttelit todella rauhallisesti ja selkeästi. Tuntui jotenkin "hassulta" nyt vasta huomata tuo kauneutesi, vaikka blogiasi olen lueskellut jo pitkän aikaa ja täällä kuviasi nähnyt. Mutta jos sinua jännitti olla tv:ssä niin se ei ainakaan näkynyt mitenkään, tuollaista rauhallista ja selkeää esiinytmistä on mukava katsella. Ja mikä tärkeintä, ne asukokonaisuudet olivat toimivia ja sopivat kantajalleen! 🙂

 18. Olen niin samaa mieltä aikaisempien kommentoijien kanssa. Olet todella hyvä esiintyjä, sekä rauhallinen, kuunteleva ja sympaattinen stailattavan kanssa. Huomaa kyllä, että olet yrittäjä, osaat niin huomioida asiakasta. Sain itsekin intoa taas vähän editoida kaappiani ja haaveilla uusista jutuista. Kiitos Anne inspiraatiosta taas kerran. Ps. Niin ja Evitan asusikin oli niin ihana!!

 19. Hienoa!
  Oli tosi hyvä jakso ja kiva stailaus.
  Yllätyin ihan että tuollainen ääni, luonteva esiintyminen ja mukava tyyppi, sillä lailla positiivisesti. ei minulla siis negatiivista kuvaa ollutkaan, mutta ihmiset vaikuttavat blogeissa ja valokuvissa niin erilaisilta kuin tv:ssä tai luonnossa.

 20. Anne Malia

  Chloe:
  Tuohon valitettavasti törmää aina välillä – jos pitää kauniista asioista, luullaan nirppikseksi. Mutta ei se mitään, mehän tykätään takaisin päin aina vaan enemmän 🙂

  Kiitos ohjelmatsempeistä!

  Asta:
  Oi, kiva kun näit oikein vaivaa katsoaksesi ohjelman 🙂

  Kivaa joulun odotusta!

  kristen:
  Kiitos kristen, kiva jos meni hyvin 🙂

  Anonyymi:
  Hih, kiitos ihan punastun näistä kaikista kehuista 🙂

  Mahtis kuulla että luet aina blogiani!

  Hieno suoritus:
  Oh, kiitos kauniista sanoista 🙂 En edes tiedä mitä sanoa!

  Eva:
  Kiitos kovasti sinullekin tsempeistä!

  KV:
  Voi miten mukava kuulla 🙂 itse aina katsoo niin kriittisesti ja jännittyneesti itseään…

  Marjukka:
  Kiitos sinulle Marjukka. Olet aina niin positiivinen ja annat hymyjä ja hyvää mieltä!

  Irkku:
  Kiitos sinullekin, kiva jos minusta sai positiivisen kuvan 🙂

 21. Olit kyllä todella eduksesi telkkarissa 🙂 Tosi mukavanoloinen, ystävällinen ja luonteva. Ja puheäänesi ja olemuksesi ihanan "tavallinen", vaikka huippumerkkien kanssa oletkin työksesi tekemisissä.

 22. Anne Malia

  Voi sinua santtu, kiitos vain kovasti 🙂
  Kiva että minusta välittyi tavallisuus, sillä sitä todellakin olen. Huippumerkeissä minua ei kiehdo mikään "hienous" vaan kätevyys, pitkäikäisyys ja kauneus. Nehän on juuri parhaimmat hankintaperusteet aina 🙂