kuvakuvaPäivän kuvat on näpsäisty testikameralla aamun hennossa valossa. Olen ihan hullaantunut neulostyynynpäällisiin, meiltä löytyy jo neljä, kaksi itse kudottua ja kaksi ostettua. Ja taas on yksi tulossa kutimissa. Nyt päätin kokeilla vähän vaativampaa (siis minun taidoilleni), neulon luonnonvaaleaa sileää neuletyynyä, johon tulee musta ruksi keskelle. Saapas katsoa mitä siitä lopulta tulee, hyvässä vauhdissa se jo on, ruksi on melkein valmiina, sittenhän se on vain takapuolen sileän neuleen takomista.Jouluruusut ovat niin herkän kauniit, nyt ostin kokeeksi tuollaisen yksivanaisen, jännityksellä seuraan, kuinka kauan se pysyy hengissä. Jos se selviää vielä lähelle joulua, hankin suuremman ilostuttamaan joulunpyhiä. Jouluruusu kuulemma viihtyy viileässä, meiltä sellaista olosuhdetta ei ole tarjolla, sillä takkatulella lämmitetään taloa päivittäin, on aika kuuma olkkarissa.Semmoista tänne tänään. Huomenna matkataan Helsinkiin, jossa on tiedossa ihanat hääjuhlat, samalla saamme pienen miniloman hotelliöineen. Kuullaan siis taas loppuviikosta. Energistä joulutohinointia kaikille!

3 Comments

 1. Jouluruusu on kyllä aivan ihana kukka! Senhän voi keväällä istuttaa vaikka pihalle. Kuulin viime jouluna kukkakauppiaalta, että vaikka jouluruusu olisi ihan lakastunut ja kuolleen näköinen, kannattaa se silti istuttaa ulos, sillä se vaan näyttää kuolleelta ja todennäköisesti kuitenkin juurtuu ja jatkaa kasvuaan.

  Mukavaa minilomaa teille : )

 2. Muista pitää jouluruusun multa kosteana (varsinkin jos teillä on sisällä kuuma..) ja kastelu alakautta 🙂 Ihanaa joulua!

 3. Anne Malia

  Mildred:
  Kiitos vinkistä, jos kukka yhtään säilyy, aion kokeilla tuota maahan tuikkaamista 🙂

  Kiitos hääjuhlat olivat kauniit ja hauskat – miniloma siis todella onnistunut!

  annaM:
  Kiitos, mietinkin pitääkö sitä kovin paljon kastella. Täytyypä hetimiten taas antaa lisää vettä 🙂

  Ihanaa joulua myös sinulle!!