kuvaEi liene mikään ylläri, että rakastan perusneuleita ja harmaata väriä. Joten pikaisella ostosreissullani Myllyyn en voinut kävellä Benettonin alennusmyynnin ohi hamstraamatta muutamaa neuletta. Ostin yhden o-aukkoisen, yhden poolokauluksellisen ja yhden villatakin. Villaneuleet ovat niukkaa mallia, minulla on koot M ja L, joten älä edes kokeile pienempiä 🙂 Normihinnat olivat 29,90 € ja 39,90 €, noista hinnoista tulee nyt -40%, joten hinnaksi ei jää juuri mitään. Vaikkakin vuosien varrella Benettonin villaneule on kärsinyt laadun suhteen, ovat nuo edelleenkin hintaansa nähden kelpotuotteita. Joten suosittelen ”peukku ylös”. 

5 Comments

 1. Voi vitsi siuta on lykästänyt! Mie yritin etsiä noita samoja Benettonin perusvarmoja neuleita Kampin myymälästä enkä löytänyt YHTÄÄN. Joko olen sokea tai sitten niitä ei siellä tosiaan ollut.

 2. Anne Malia

  MS Ordinary:
  Onpas hassua ettei siellä ole perusneuleita ollenkaan…hö, tosi outoa.

 3. Viime viikolla Helsingin reissulla kävin myös Kampin Benettonissa ja valikoima oli ihan surkea, perusneuleita ei ollut lainkaan esillä.

  Eilen sitten käytiin miehen kanssa Turussa Skanssin liikkeessä ja hyllyt oli täynnä perusneuleita -50% alennuksella 🙂 Ostin kolme uutta (hintaa taisi tulla yht. 55e). Kokoja oli kivasti jäljellä ja värivalikoimakin monipuolinen! Joskus kannattaa asua pikkukaupungissa 🙂

 4. Anne Malia

  Maria:
  Onpas meillä turkulaisilla sitten hyvä tuuri 🙂 tosiaan täällä noita on vielä reilusti jäljellä. Pohdin että pitäisikö vielä käydä ostamassa pari, kauheeta, mutta kun ovat niin hyviä ja halpoja.