kuvakuvaTänään kokeilin vähän uusia juttuja eteiseemme. Olen jo pitkään halunnut mattoa tuohon tilaan, enkä ole oikein löytänyt ihan mieleistäni. Nappasin töistä muutaman Pappelinan maton soviteltavaksi, pari mustavalkoraidallista ja kuvassa näkyvän geometrisesti kuvioidun. Hitusen tuo kapoinen koko askarruttaa, toisaalta en haluaisi täyttää eteistä liian raskaallakaan matolla. Saapas nähdä mihin päädyn.Kokosin huvikseni lipaston päälle sekalaisen kokoelman esineitä, nyt kun vihdoin saimme tänään Utensilon, normaalisti lipaston päällä lojuvat pikkusälät löysivät lokeroista oikean paikan. En taida noin täyteläistä asetelmaa lipastolla pitää, mutta oli kiva vähän kokeilla miltä tyhjähkö eteinen näyttää runsaammalla somistuksella.kuvaKuva tuulikaapista, jonne Utensilo päätyi. Olen tosi tyytyväinen siihen, kiitokset vaan Tomille vinkistä. Nyt avaimet, lompakot, postit, kynät, koirankakkapussit, koiran hihna yms. ovat aina oikeilla paikoillaan. Utensilon vieressä on Muuton koukkuja (joista yksi on repsahtanut, johtuu haperosta seinästä).Tuulikaapissa on mattapintainen harmaa laatta, siitä pidän kovasti, pinta on vähän kivimäinen. Kynnysmatto on Chilewichin ja muovia, erittäin käytännöllinen.Tällaiselta eteinen näytti siis tänään illalla, keinovalon loisteessa 🙂Our entrance and hall, where I tried a new carpet from Pappelina. We also got Utensilo today, it is a very handy storage system.

6 Comments

 1. Anonymous

  Aikanaan ostin teiltä Koodista Pappelinan kapoisen maton keittiöön ja mietin aivan samaa tuon kapeuden suhteen. Mutta olen ollut erittäin tyytyväinen valintaan ja materiaalihan on aivan ihana. Ei mitenkään supermuovinen. Pehmeä ja lämmin jalkaan. Ja mikä väri… Minulla se metallihohtoruskea, herkullinen

 2. Syystyttö

  Aika ihana tuo matto. Ilmeisesti teillä on niitä myynnissä – kaikkia pituuksia? Aiemmin olen ostanut tähtimaton ja olen tosi tyytyväinen materiaaliin. Nyt olisi tarve pidemmälle matolle.

 3. Voi kuule, se valaisin on aivan ihana. Tykkään kovasti! Harmi ettei me saada sitä vielä kattoon ennen kuin sähkäri on käynyt viimeistelemässä rasian.
  Mutta kiitos, oli kiva taas asioida teillä. 🙂

 4. Anne ku olet niin sisustustietoinen niin käännynpä sun puoleen Artekin jakkara kolmella vai neljällä jalalla ja miksi? En osaa päättää 😀

 5. Anne Malia

  Anonyymi:
  Pappelinat on kyllä ihania. Olen kuullut todella paljon positiivista asiakkailta, moni tulee ostamaan vielä lisää kun on kerran yhden Pappelinan hankkinut.

  Mietin vaan siksi kaupeutta, kun tuo eteishalli on aika leveä, se ei kuvissa oikein näy. Siihen menisi jopa 140 cm leveä matto ja silti jäisi vielä tilaa reunoille… Mutta katsotaan mihin päädyn 🙂

  Mahtava kuulla, että olet ollut Pappelinaasi tyytyväinen.

  Syystyttö:
  Juu, meiltä saa ihan mitä vaan Pappelinan mallistosta, kaikkia ei tietenkään ole varastossa heti, mutta tilataan sitten tarvittaessa!

  Valentine:
  Voi että, se valaisin on t ä y d e l l i n e n! Sopii kuin nakutettu teidän kotiin, olen varma 🙂

  Oli kiva kun asioit ja esittäydyit!

  Ida:
  Noh, molemmat jakkarat ovat ihania. Minusta kolmijalkainen on visuaalisesti hitusen kauniimpi, sehän on se alkuperäinen versio. Mutta sen päälle jos nousee seisomaan, täytyy olla varovainen 🙂 Jos on pieniä lapsia, suosittelen nelijalkaista, se on tukevampi valinta.

  Hö, auttoiko tuo nyt yhtään 🙂

 6. Eksyin tänne kun suunnittelen eteisen tunnelmavalaistusta. Haluaisin modernin seinävalaisimen, mutta valmiissa asunnossa se vaatisi seinän piikkauksen, jotta lopputulos olisi siisti. Ja taas on liian työläs (lue: kallis) vaihtoehto.

  Minkälainen valaisin Anne sinulla on eteisessä?

  Tiia