kuvakuvakuva(neulemekko COS / paitis Filippa K / merinoleggarit Wolford / saappaat Miu Miu / laukku Mulberry Bayswater)Piitkästä aikaa suuntasin tänään taas Hannan käsittelyyn kampaamo Grooveen. Tehtiinkin hiuksilleni vähän suurempi muutos, ainakin pituuden suhteen. Kuvissa Grooven mieletön pesupaikka ja sisääntulossa valaiseva kaunis kattovalaisin. Puisen kattovalaisimen on valmistanut Hannan mies, woodlabon sivuilta pääset ihailemaan hänen upeita tuotteitaan, sekä pariskunnan äskettäin Deko-lehdessä esiteltyä vallattoman kaunista kotia.Palatakseni itseeni, kuvassa tilanne ennen hiusten uudistusta, suttunuttura oli tänä aamuna se pelastus, eipä enää tuollaista saakkaan aikaan. Asuna oli Cosin tummansininen neulemekko, joka sopivasti kutistui pesussa, nyt se istuu minulle paremmin.Tänne en vielä uutta kampausta ennättänyt kuvata, mutta instagramissa sen jo esittelin.Today I went to my hairdresser, look how wonderful the salon is. Visit woodlabo website to browse some of the products that my hairdressers bf is producing.

4 Comments

 1. ihana tuo valaisin. oi jos minulla ei olisi ruokapöydän päällä Ingo Maureria, ostaisin heti tuon valaisimen .
  Groven sisustus on ihana, tykkään siitä myös.

 2. Kyllähän se mekko on, joka parhaiten pukee tätäkin naista!

 3. Anne Malia

  Molly:
  Kiitos 🙂 tuo oli ainaski mukava päällä, ei kiristänyt mistään ja oli villaisen lämmin.

  Arleena:
  Tuo on mahtis valaisin, mutta niin on se teidän Ingokin, mun kaikkien aikojen lempparivalaisimia. Groovessa on tyyliä 🙂

  Mai:
  Hihii, itsestä ei aina siltä tunnu 🙂 Kiitos!