kuvakuvaPari kuvaa olkkarista, napsaistu sysipimeällä iltasella. Uusi viltti sopii ihanasti olohuoneen valkoisiin puuvillaverhoiltuihin kalusteisiin tuomaan lämpöä, se myös passaa pehmoisen villamaton väreihin ja henkeen. Nytkin olen kääriytyneenä tuohon lämpimään huopaan, istun lattialla matolla ja naputtelen sohvapöydällä olevaa kannettavaa.Tuo valkoinen atsalea oli ehkä paras kukkaostos jouluksi hankkimistani kasveista. Se on kukkinut pirteänä tähän saakka, vasta nyt se osoittaa pieniä nuupahtamisen merkkejä. Atsalea on ehkä vähän unohdettu ”mummokukka”, se viehättää minua paljon herkän olemuksensa ansiosta. Vaaleanpunainen atsalea olisi ihana makuuhuoneen lipastolla.Nyt alan kipittää kohti sänkyä….huomenta päivää vain teille, taidatte lukea tätä vasta torstaina aamulla tai päivällä 🙂The new blanket is perfect for our living room. The soft wool is a good pair with our white crisp cotton upholstered furniture.

4 Comments

 1. Atsalea on ehkä ruukkukukkaista mun lemppari! Ja nimenomaan valkoisena. En vaan saa niitä pysymään elossa kovin pitkään. En vaikka uppokastelen ja yritän hoitaa ohjeiden mukaisesti. Kaunis, mutta niin vaikea 😉

 2. Elephantti

  Mistä noin herkullinen olkkarin matto on hankittu?

 3. Anne Malia

  karkki:
  No mä luulin kukkaa helpoksi, kun se on kukoistanut näihin päiviin saakka. Nyt se näyttää nuupahtaneen ihan tosissaan :)) eli ei se ihan helppo olekkaan.

  Sanna:
  Kiitos 🙂

  Meillä on kyllä Koodissa kivoja tuotteita. Valitaan tarkkaan kaikki mitä otetaan myyntiin. Tuotteiden pitää olla järkeviä hinta-laatusuhteeltaan, niitä täytyy jaksaa katsella ja niillä täytyy olla kunnon funktio 🙂

  Elephantti:
  Matto on meiltä töistä Koodista. Valmistaja on Linie Design ja malli Sirius.