kuva(jakku Zara / raitapaita APC / nahkahousut HM Trend – saatu blogin kautta / kengät Clone)Sain vihdoin ja viimein tänää varattua ajan kampaajalle. Olen lykännyt ja lykännyt sitä, oikeastaan sen takia, että haluan antaa juurikasvun päästä mahdollisimman pitkäksi, sitten on niin ihana leikkauttaa reilusti pituudesta ja antaa raitojen freesata koko väri kirkkaammaksi. Pehko onkin päässyt luvattoman pitkäksi, tämä hiirenhäntä on melkein aina ponnarilla ja minusta lyhyt ponnari on kivampi kuin tuollainen pitkä liru.Päivän asuna oli bleiseri – pitkästä aikaa jotain muuta kuin mukava villapaita. Ennen käytin jakkuja tosi paljon, jossain vaiheessa kevensin tyyliä ja siirryin villatakkikauteen, viime aikoina sitten suosikkeja ovat olleet neulepaidat. Vaikka kaapissa onkin aika pino erilaisia neuleita, tuntuu silti, että aina on samoissa vaatteissa, varsinkin kun kirjoittaa tällaista blogia :)) En kuitenkaan ala ostella uusia vaatteita, vain jotta teillä olisi aina uutta katsottavaa, hehee, joten yritän parhaani jo olemassa olevien elementtien yhdistelyllä.Sain muuten joululahjaksi mm. uuden kameran jalustan. Sellaisen oikein hienon kuulapäisen, jossa kameran saa mihin tahansa haluamaansa asentoon. Siinä on vesivaa’at ja kaikki, kyllä nyt kelpaa kuvailla vaikka hämärässä. Otankin pian asiakseni testailla sitä kotona, viimeistään kun saan joulukoristukset purettua.You know what, I finally booked a hairdresser time. I will cut at least 15 cm from the length and want to have loads of highlights too. Yeah. Today I was wearing a blazer, so rare these days as I tend to choose a sweater every morning.

2 Comments

 1. Ihan sama mulla, tykkään enemmän lyhemmistä ponnareista. Ne ovat kauniita tasaisina ja paksumman näköisiäkin. Kunpa saisi tämän oman kasvatettua tasapitkäksi!

  Olenkin ajatellut, että olisi tosi kiva nähdä useammin sun asukuvia ja miten yhdistelet jo olemassa olevia vaatteitasi. Niistä saisi varmaan paljon enemmänkin inspiraatioita omaan pukeutumiseen. Mulla on nimittäin vähän sellainen olo, ettei huvita hankkia nyt mitään uutta, vaan käyttää vanhempia vaatteita. Niitä kun on aikamoinen määrä. Minä en ainakaan kaipaa kuvia ainoastaan uusista vaatteista, vaan asukuvia vaatehuoneessasi olevista kauniista ja ihanista elementeistäsi. Tämäkin asu on todella kiva!

 2. Anne Malia

  Helena:
  Joo, ihana saada ponnari taas sellaiseksi söpöksi pikkuiseksi :))
  Hiusten kasvatuksessa ponnari on paras keino, se kasvaa ikään kuin salaa eikä huomaa miten käy. Mulla huono juttu, kun tuppaa venymään kampaamoreissut.

  Kiva jos mun vanhat vaatteet ei kyllästytä teitä vakkareita, jotka olette olleet jo pitkään matkassa. Tää aika vuodesta on mulla ainakin aina sellainen ettei uudet vaatteet innosta. Jotenkin pahinta kukkarolle on syksy, rakastan sitä alkusyä kun kaupat täyttyy ihanista neuleista ja muista. Kevätvaatteet ei koskaan inspiroi ihan niin paljoa. Varsinkaan näin sysitalven alkuna, kun tietää, ettei ulkona tarkene kolmeen kuukauteen ilman talvipalttoota 🙂

  Pidetään vaan vähän ostolakkoa, tekee hyvää mielelle ja kukkarolle!