kuvakuvakuvaIlahdutan teitä tänä perjantaina muutamalla pirteällä kuvalla, jotka olen napannut meillä töissä. Niin se vain on, että talven valon lisääntyessä kaikki värikäs alkaa näyttää houkuttelevalta. Nyt inspaa keltainen. Kuvassa on Hayn Hee-tuoli, Muuton keltainen tyyny ja Missonin keltaista sisältävä kudottu tyyny. Sivupöytä on koottu Muuton mini stacked-hyllyistä. Noista saa ihanan yöpöydän, ihan lattialle kasattuna, tai osat voi kiinnittää seinään sängyn viereen.Kynsilakoissa ja huulipunissa nyt kiehtoo punainen, tähän kuivakkaan talvi-ihoon tarvitsee vähän rusotusta. Yksi lempituotteistani on Korresin ruusuinen huulibalsami, siitä tulee hitunen väriä. Joskus sipaisen sitä myös poskille antamaan luonnollisen näköistä punaisuutta.Päivän huomioni tänään aamupäivällä bussipysäkillä. Tulin pakkasta uhmaten bussilla töihin, saapuessani pysäkille siellä odotteli lisäkseni bussia n. 16-vuotias tyttönen. Kauhistuneena katselin hänen varustautumistaan paukkupakkaseen; ei pipoa, ei kaulahuivia, ei käsineitä, jalassa tekonahkaiset korkosaappaat ja kittana puuvillakankainen takki auki. Tyttö ei edes näyttänyt siltä, että häntä olisi palellut. Taidan olla toosi vanha, kun kiinnitän huomiota nuorison pukeutumiseen – sellaisella holhoavalla asenteella. Mutta kai sitä itsekin on kuljettu joskus ilman pipoa, vai onko, en enää muista. Mutta kyllä se mukavuus ratkaisee, olen pakannut itseni niin paksuksi vaatteista, että on melkein hiki, sekä sisällä, että ulkona :)Kivaa viikonloppua!

5 Comments

 1. Saramaria

  Ihanat kuvat, keltainen kolahti ihan täysillä! Täytyypä alkaa heti googletella noita Muuton hyllyjä, näyttävät tosi kivoilta. Kiitokset inspiraatiosta! 🙂

 2. Keltainen vaikuttaakin olevan aika hittiväri nyt. 🙂 Joo kauhistuttaa joidenkin nuorten pukeutuminen, kun itsellä hirveästi päällä ja silti kylmä.

 3. Anonymous

  Tosi pirteitä värejä kauniissa sommitelmassa! <3 Osaatko koiraihmisenä vinkata mistä saisi tyylikkäitä koiranpetejä? Onko jotain liikettä tai nettikauppaa, mitä voisit suositella? Meille tulee koira, enkä vielä ole löytänyt mitään sisustukseen sopivaa. 🙂 isot kiitokset!

  Mrs A

 4. Ihania värejä! Seuraavalla Turun reissulla täytyy taas tulla ihastelemaan paikan päälle ja hakemaan inspiraatiota vaikka olenkin hirmu huono käyttämään mitään kirkasta väriä edes kotona….

  Matkustin perjantaina normaalia enemmän julkisilla kun kävin naapurikaupungissa ja huomasin saman nuorisoilmiön. Meillä mittari näytti -28,5 ja pakollisten Reinojen lisäksi jaloissa näkyi useampia Converseja ja päällä pieniä nahkatakkeja tai muita ainakin minulle syys- tai kevättakkeja. Nauroin itsekin että sitä on tullut vanhaksi kun kauhistelee teinejä… Tosin olen varma siitä että minulla oli tuossa iässä ainakin toppatakki…

 5. Anne Malia

  Saramaria:
  Kiitos 🙂 keltainen kyllä maistuu tähän aikaan vuodesta.

  Sanna:
  Joo, tuntuu että aina tammikuussa alkaa miellyttää kirkkaat värit.

  Tänä aamuna taas kauhistelin bussissa takki auki kulkevia nuoria :))) hihiii pahainen täti oon.

  Mrs A:
  Kiitos rouva A 🙂
  En kyllä osaa suositella oikein muuta kuin Fatboyn koiran petiä. Meidän Lettusella on sellainen, hän kyllä pitää siitä ihan ok, mutta enemmän sitä tulee käytettyä kesällä terassilla.
  Lettusen oma sänky on ihan tavallinen 60×60 tyyny, johon vaihtelen normaalia nukkumatyynyliinaa (60×80). Hän on niin pieni, että pikkuinen tyyny riittää.

  Anna:
  Tervetuloa vaan tänne inspaantumaan 🙂
  Ja rohkeutta vaan, väriä voi lisätä helpoilla pienillä jutuilla – pistää sitten kaappiin lepäämään kun huomaa, ettei se ollutkaan oma juttu. Ja taas kun epäilee että väri voisi iskeä, kaivaa kaapista ne pari värikästä….taas todetakseen että muutama hetki esillä riittää :))

  Juu voi kauhistus kun mua kylmetyttää noiden nuorten puolesta 🙂