kuvaAnssi Kelalta on ilmestynyt pitkästä aikaa uusi biisi – Levoton tyttö. Ihastuin älyttömästi tuohon kappaleeseen ja sen videoon. Visuaalisena ihmisenä tietysti kiinnitin huomiota muuhunkin kuin kappaleen sointiin ja sanoitukseen.videon upotus ei onnistu tähän, alla linkki siihen:http://youtu.be/_xkOIqemtVIVideo on kuvattu todella kivasti, siinä on raikas tunnelma. Sisustusintoilijana innostuin tutkimaan videossa esiintyvän tilan sisustusta, joka on rennon kodikas ja valoisa. Huone jossa on hyvä viba. Pieniä yksityiskohtia on kiva bongailla; kukkaruukut ja kastelukannu portaiden kaiteella, pukkijalkainen työpöytä, valkoiset kattoparrut, parrujen ympärille kiedotut puutarhavalot, A-kirjainmuki jne.Kannattaa käydä Anssin sivuilla lukemassa hänen kertomiaan taustoja biisin synnystä. Minulle ainakin sanoitus avautui eri tavalla hänen kertomuksensa luettuani. Huomatkaa myös miten kivat nettisivut hänellä on. Paljon tyylipisteitä Anssille! 

Comments are closed.