kuva(takki Peak / pooloneule Benetton / ruutupaita ja farkut Acne / kengät Miu Miu / laukku Mulberry Bayswater / pipo Stockalta)Tässäpä arkirealismiasu. Olen kyllä aika kurkkuani myöten täynnä tuota untuvatakkia, tämä on takin viides käyttövuosi ja ulkoilutuskertoja on todellakin ihan liikaa. Mutta kun kylmällä ilmalla lämmin untsikka on parhautta. Aamulla kun aukaisee ulko-oven ja lähtee töihin, on ihana olla piilossa lämpimän palttoon suojissa. Takki on myös hurjan kätevä monine taskuineen, käsilaukkua ei tarvitse juurikaan kantaa mukana, omaisuus mahtuu mukaan ja lajittelu on helpompaa kuin laukun kanssa kuljettaessa. Olin ajatellut ostaa tänä talvena takille seuraajaksi mustan saman tyyppisen, mutten löytänyt / raaskinut ostaa uutta. Kohtahan talvi on ohi, eiköhän tällä vielä mennä tämäkin vuosi.Pipo on mieheltä pihistetty, olen tuohon mieltynyt, kunhan vähän lämpenee, kokeilen sitä myös villakangastakin kanssa. Muuten asusta ei ole erityistä kommentoitavaa. Paitsi että nuo saappaat ovat olleet nyt melkein joka päivä jalassa, tuntuvat sopivan mihin tahansa asuun – jopa tuon untuvatakin kanssa kivat, tekevät siitä vähän vähemmän urheilullisen kokonaisuuden.This is how I look almost every day when it is cold outside. My Peak parka is already 5 years old and still going strong, have not found a replacement for it yet, would like to have similar in black.

5 Comments

 1. Hei,

  sinut on haastettu blogissani. Mielelläni kuulisin toisen ammattilaisen näkemyksen haasteeseen 😉

 2. Anne Malia

  Jee kiitos Sanna! Tartunpa tuohon kun ennätän 🙂 kivaaa.

 3. Minä ostin vihdoin tänä talvena kunnon talvitakin, aiemmin olen kärvistellyt vain villakangastakin kanssa. Enkä voisi olla tyytyväisempi! Toivon, että tuo säilyisi matkassa sen viisi talvea, mielummin kymmenen. Siksi valitsin väriksi mustan. Takki on siis Fjällrävenin Nuuk. Tykkään!

 4. Anne Malia

  Sini:
  Oi se Fjällräven on hieno! Tuollaisiin takkeihin satsatut rahat ei kyllä mee hukkaan 🙂

 5. Sun asu näyttää kivalta.

  Mä olen jo kurkkuani myöten täynnä talvipukeutumista – joka päivä samat päällysvaatteet. Huoh. Ehkäpä pitäisi panostaa toiseen lämpimään takkiin ja kenkäpariin ensi talvena, kun kylmiä talvia tulee toinen toisensa perään. Mutta mistä löytäisi kivan ja monikäyttöisen (myös mekkojen kanssa toimivan) lämpimän talvitakin?