kuva(bleiseri Vanessa Bruno Athé / raitapaita Samuji / farkut Nudie / saappaat Miu Miu)Tuommoisen polkkatukan kävin päräyttämässä itselleni, eipä ole ollut noin lyhyttä tukkaa vuosikausiin. Olen viihtynyt todella hyvin uuden kampauksen kanssa, ponnari ei ole ollut vielä kertaakaan päässä kampaamokäynnin jälkeen. Kuvassa hiukset ovat ihan täysin laittamatta, ovat vielä kivammat kun maltan vetaista ne suoristusraudan läpi. Olen kiinnittänyt otsiksen pinnillä sivuun, se vähän rassaa välillä, mutta pinni on onneksi apu siihen. väristä ei tullut ihan niin vaalea kuin olin ajatellut, täytyy pyytää ensi kerralla vielä vähän runsaammin raitoja tuohon tyveen. Muuten olen oikein tyytyväinen.Pakkanen on laskenut yli kymmenen astetta, joten uskaltauduin kuvaa varten ulos hetkiseksi. Täytyi yrittää ottaa valosta irti jotain apua kuvaamiseen, kun kamerana oli Canonin G10, nyt huomaa miten muutamassa vuodessa kameroiden kehitys on mennyt eteenpäin. Nykyisillä pikkukameroilla on valovoimaa huomattavasti enemmän.My new hair is quite short. I love it, feel wonderful to be without my signature ponytail 🙂 Wearing a blazer with a Samuji striped shirt and favourite pair of black jeans.

8 Comments

 1. Näyttää oikein hyvältä! Itse tein saman polkkavedon joulukuussa. Ensin lyheni 10-15 senttiä, sitten toiset mokomat. On kevyt olo, ikuinen poninhäntä sai kerrankin vaihtelua 🙂

 2. Sopii tosi hyvin, lyhyemmissä hiuksissa on aina sellaista kasvojen kohotusta mukana.

 3. Murkinamasu

  Ihana uusi tukka. Sopii sinulle todella hyvin ja kasvot tulevat uudella tavalla esille. 🙂
  Saisinko vielä kysyä, mikä koko sinulla on tuosta Samujin paidasta?

 4. Ihana, raikas kevättalven kampaus!

  Mä oon mennyt kesän jälkeen joka kerta kampaajalle sillä ajatuksella, että nyt leikataan vähän reilummin…

  Lopputulos: asteittain pitkästä polkaksi lyhentynyt tukka, joka tuntuu juuri tähän aikaan sopivalta ja oikein freesiltä vaihtelulta.

  Eikä tosiaan ole ikävä sykeröä tai ponnaria 🙂

 5. Anne Malia

  Marjo:
  Oo, sä oot vetänyt oikein kunnolla pituudesta. On se vaan niin freesiä repäistä kunnolla joskus. Kyllä se tukka taas kasvaa 🙂

  mini:
  Hihi, sanos muuta 🙂

  Murkinamasu:
  Kiitos vain 🙂

  Kuule mulla on paidasta L-koko. Ninasilla ei ollut pienempää jäljellä, ja päätin kuitenkin haluta tuon paidan. Onhan se vähän väljä, mutta ei se niin tarkkaa ole tuollaisten rentojen vaatteiden kanssa. En kuitenkaan pidä tyköistuvista trikoovaatteista 🙂

  Sara K:
  Kiitos Sara.

  Polkka tuntuu pitkästä aikaa niin kivalta, kyllä se pehko kesää kohti ennättää taas pidentyä. Jotenkin kesällä kaipaa pidempää tukkaa ja tähän aikaan vuodesta on virkistävä olla vähän skarpimmassa.

  Ei oo mullakaan ollut ikävä ponnaria – hassua.

  Holly:
  Thanks Holly 🙂

 6. Polkka sopii sulle tosi hyvin! Itsekin aina muutamien vuosien välein innostun polkasta, kunnes aina leikkauksen jälkeen totean että kyllä ne vaan pitkät hiukset sopii paremmin pyöreille kasvoilleni.

  Aurinkoista päivää!

 7. Luulin kuvan perusteella, että olit jo suoristanut hiuksesi! ;D Kaunis malli ja sopii sulle tosi hyvin 🙂