kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvaPerjantain kuvapläjäys yllä. Kuvailin Koodin blogiin juttuja ja hyödynsin samalla tilanteen omankin blogin suhteen. Voi miten ihanilta näyttävätkään nuo valkoisen, hiekan ja vaalean puun sävyt juuri tänään. Ripaus mustaa ja harmaata mukaan, niin tulee herkullinen kokonaisuus.Oma asu koostui lämpimästä Cosin villapaidasta, jonka alle sujautin raitapaidan – vähän kuin Helenan pallopaitayhdistelyistä inspiroituneena. Asusteena ripaus konjakin sävyistä nahkaa Acnen Pistol-nilkkureiden ja Mulberryn rannekorun muodossa. Pistolini ovat muuten aika hyvin kestäneet, olisko nyt jo neljäs talvi menossa. Käytin kengät heti oston jälkeen suutarilla, joka pohjitti ne. Tämän talven alussa kengät on myös huollettu suutarilla käyttökuntoon. Pistoleista kannattaa valita yleensä normaalia kokoa pienempi, omani ovat liian isot, se vähän harmittaa kun hölskyvät jalassa. Kengät ovat kyllä supervahvaa tekoa, noitakaan en ole enää pariin talveen jaksanut varoa, niillä on menty loskaisemmallakin säällä, vaikka parempi valinta olisi ollut Hunterit.Joku kyseli edellisessä postauksessa huulipunastani. Se on Chanelin Allure ja sävy velvet 32 – ihan täydellinen hiukan oranssiin taittava punainen. Väri ei ole liian räikeä vaaleallekkaan iholla, siinä on lämmin hehku ja se pysyy hyvin huulilla. Tämä on ehdoton suosikkipunani. Pidän myös erityisen paljon Diorin kirkkaan punaisesta kynsilakasta, se pysyy hyvin ja on kiva levittää litteän pensselin ansiosta.Ihanaa, on taas viikonloppu. Josko saisin siivottua radikaalilla kädellä jouluisia elementtejä kotoa. Olisi ihana tehdä hyvää pitsaa ja nautiskella uuden, eilen saapuneen kahvikoneen antimista. Tuosta ihanasta laitteesta kerron teille pian lisää.Today I love these neutral colours. I was taking pictures for the Koodi-blog, and I thought that I should snap some for my own blog too. Wearing a very warm sweater from Cos, comfy old booties from Acne and on my wrist lovely Mulberry leather bracelet. 

2 Comments

  1. Pistolit ovat houkutelleet jo pidempään, mutta en ole vielä raaskinut ostaa… Tuo ruskean sävy on paljon kauniimpi kuin se nyt mallistossa oleva…

  2. Anne Malia

    Sini:
    Oi suosittelen lämpimästi Pistoleja. Vaikka hinta kirpaisee, se ei taatusti kaduta, sillä ovat niin lujaa tekoa että niistä on pitkään iloa. Hyvät jalassa, mutta muista että väljää mallia.