kuvakuva(ruutupaitis Gant / farkut Current Elliott / nilkkurit Chloé)Jaahas, nyt on palattu arkeen ja aloitettu vuosi 2013. Aamupäiväksi hautauduin toimistoon paperivuorten keskelle, kuinka paljon niitä kertyykään reilussa viikossa. Iltapäivästä oli aikaa jutella asiakkaiden (ja työkavereiden) kanssa. Työasuna uusi Gantin ruutupaitis, oikeastaan ainoa alebongaukseni tällä kertaa. En ole oikein jaksanut innostua alehössötyksestä, jotenkin oman vaatekaapin liiankin runsas vaatemäärä ahdistaa – täytyy siivota se kunnolla, ennen kuin alan ”tarvita” jotain uutta.Ruutupaitis oli kiva löytö, sillä se on esimakua ensi kevään tulevasta ruututrendistä. Olen varma, että kevättä kohti haluan pukeutua monta kertaa erilaisiin ruutukuoseihin. Lyhyen tauon jälkeen ruudut ovat taas freesin näköisiä.Huomatkaa, että Tomi on kuvannut minua ihan realistisessa tilanteessa, esittelen Pappelinan muovimattoja asiakkaalle – on se kiva kun kuvauspalvelu toimii 🙂This shirt is my only find from sales. Somehow I am too fed up with the clothes piles in my wardrobe, they have to be reduced before I can really think of something new.

4 Comments

 1. Heippa, ihanaa alkanutta vuotta ja kiitokset huipusta blogistasi – myös AVAlla olit erittäin eduksesi 🙂

  Kuule, ajattelin, että sinä jos kuka osaisit ehkä auttaa vinkkaamaan hyvännäköisistä pyykinkuivaustelineistä? Tarvetta olisi sellaiselle sisätiloissa käytettävälle ja omilla jaloillaan seisovalle tai roikutettavalle telineelle ja ärsyttää kun ne on aika rumia. Haluaisin tällaiseen vanhaan kerrostaloasuntoon kauniin telineen kun sitä pitää välillä pitää esillä ja siksi tulit mieleeni eli olisiko vinkkejä valmistajista tai jostain tietystä brändistä tms.? Saisiko tästä jopa postausta aikaiseksi?

  Kivaa lähestyvää loppiaisviikonloppua toivotellen,
  Annika

 2. Samaa mieltä kuin Annika.

  Olit AVA:lla tosi hyvä. Ammattimainen, ystävällinen ja luonteva. Parempi kuin Maria Veitola!

  Ja löysit tosi kivat vaatteet muuttujalle. Hienoa, jatka samaa malliin 🙂

 3. 57-vuotias:
  Juu, tällaiset värikkäät vaatteet vähän piristävät päivää 🙂

  Annika:
  Kiitos kovasti kannustavasta kommentistasi 🙂

  Pahoittelut, että tämä vastaaminen on vähän kestänyt. Pyykinkuivaustelineen suhteen en valitettavasti osaa neuvoa. Olen itsekin ihmetellyt, miksei markkinoilta löydy kivoja sellaisia. Googlettamalla löytyy joitakin puurunkoisia häkkyröitä, kivampia kuin ne perinteiset metalliset.

  Maisa:
  Voi kiitos vain mukavasta kommentistasi 🙂 vähän olen itse hämilläni tuosta telkkujutusta, kun itse sitä on niin kriittinen. Mutta kiva jos muille on välittynyt luonnollisuus, ajattelin kuvauksissa että tää on nyt mun homma ja teen sen samalla tavalla kun normaalissa työssänikin, unohdin kamerat (niin paljon kuin se on mahdollista).

  Kasia:
  Thanks 🙂 actually I should do the bang twist more often, I like it too.

Write A Comment