kuvakuvakuvaTaas yksi leppoisa viikonloppu alkaa olla takana. Olin Lettusen kanssa kaksin kotona, kun yksi perheestä oli kavereiden kanssa liesussa. Me sitten nukuttiin aika paljon ja tänään siivottiin urakalla, Lettunen oli innokas apulainen – tai ainakin osallistuja.Kuvissa näkyy pikkusiskolta joululahjaksi saamani Iittalan Nappula-kynttilänjalat, tosi ihanat, niitä olin salaa toivonutkin. Passaavat tosi hyvin meidän sohvapöydän tyyliin. Asetelmasta löytyy myös Tom Dixonilta joulahjaksi saatu tuoksukynttilä, se on metallinvärisessä kipossa jossa on vielä kivikansi, superylellinen.Meillä oli vielä kaksi punaista amaryllistä, jotka pukkasivat toista kukkavartta. Katkoin kukat maljakoihin leikkoversioiksi, saapa nähdä jaksavatko vielä aukaista kukat.Ei muuta kuin energistä tulevaa viikkoa kaikille!

3 Comments

 1. Ai sieltäkin löytyy tuo Linumin ihana neulostyynynpäällinenkin, niinkuin täältäkin. Ja nuo cotonit.. ne niin haluaa olla aina kaikessa mukana <3

 2. Kaunis asetelma ! Tein saman omalle amarylliksella ja hienosti aukaisi kukat maljakossa 🙂

 3. Anne Malia

  Sanna:
  Juu, tuo onkin vanha tyyny, se on majaillut terassilla ja talveksi nostin sen taas sisälle. Niin pehmeä nojailutyyny 🙂
  Joo cottonit vaan on ihanan uteliaita ja toimeliaita, sellaisia ihmisen kavereita. Meidän Lettunen leikki taas tänään naapurin pikkutytön kanssa pihalla, se niin rakastaa lapsia.

  Sara S:
  Kiitti 🙂 Joo kuule, nyt pukkaa komiaa kukkaa, jee!