kuvaKuvissa näkyy mitä tänä viikonloppuna on ollut mielessä – ruoka, koti ja lepo. Kummasti tuo lomailuvaihde on vieläkin päällä, ei joululomasta vielä olla tosiaankaan toivuttu.Lauantaina syötiin perinteistä jauhelihamureketta, vuoassa paistuivat samalla perunat ja vihannekset. Kastikkeen sekoittelin kermaviilistä, raikasti vähän tuota settiä. Jälkiruoka tehtiin hedelmistä; lohkotut hedelmät paistoin voissa pannulla, hitusen ripottelin ruokosokeria kaveriksi. Paistetut hedelmät tarjoilin siirapin ja löysän vaniljakermavaahdon kera – supernamia.Olen aika hurahtanut tuoreisiin viikunoihin, ovat todella maukkaita juustoisessa salaatissa. Soffalle puolestaan on päätynyt uusi filtti, sen tilasin Finnish Design Shopista, oikein on pehmoinen ja lämmin.Pahoittelut laiskasta bloggaamisesta, palaan ruotuun hetimiten, kai se on vaan pakko luopua tästä lomailusta. Joulukuusesta taasen emme vielä tänään raaskineet luopua, meillä ei kuulemma mennä kalenterin mukaan, fiiliksellä sen sijaan. Koska kuusi on vielä freesi ja hyvinvoipa, ei sitä raaski riisua, ainakaan vielä muutamaan päivään.Mukavaa viikkoa! 

2 Comments

  1. Onpa ihanan lämpimän näköinen viltti! Teidän jälkkärikin kuullostaa tosi hyvältä, täytyy joskus koettaa tuota reseptiä!

  2. Anne Malia

    MS Ordinary:
    Voi tuo viltti on niin ihana 🙂 Ja koklaa ihmeessä tuota jälkkäriä, helppo ja vie kielen mennessään.