kuvakuva(villatakki Benetton / pellavateeppari Acne / vyö kirppis / farkut Current Elliott / kengät Lacoste)Tässäpä taas yksi Benettoneista esittelyssä, tuo villatakki on niin kiva, että tekisi mieli pukeutua siihen koko ajan. Minulla on koko M, eli väljyyttä suosin tässäkin mallissa. Villatakki tuntuu pitkästä aikaa melkein jakulta, niin erilainen se on villapaitoihin verrattuna. Kenkinä kuvaan sattuivat äskettäin hankkimani uudet ulkonkengät, nuo sopivat vähän tällaiselle loskaiselle kelille kumipohjien ja paksun nahkapinnan ansiosta. Pakkasella eivät kyllä ole kovin lämpimät.Kuvat ovat eiliseltä. Oli sellainen ”ihanuuspäivä”, tiedättekö kun kaikki perusasiatkin tuntuvat niin ihanilta. Hehkuttelin mielesäni mm. ihana kun meidän kodin vieressä on bussipysäkki, pääsee niin kätevästi myös bussilla töihin, hyvä tuuri sen suhteen – Lettunen on kyllä niin viisas ja kiltti koira, miten meillä onkin niin ihana ”karvalapsi” – joku herttainen oli nauhoittanut minulle Grand Design-ohjelman, jossa tehtiin upea arkitehtoninen talo maan sisään niitylle, mieletön, onpa kiva kun joku ajattelee mua huomaa tuollaisia esitellä….jne. Tykkään olla onnellinen ihan tavallisista asioista, ikinä en halua lakata arvostamasta arkea.Ihanuuspäiviä teillekin!Here is my Benetton cardigan, it almost feels like a jacket after wearing just sweaters for so long. Sorry for the winter boots in the picture, forgot to change better shoes for the picture 🙂
kuva

12 Comments

 1. Firstly I like your new hairstyle! Secondly, I this colours suits you perfectly!

 2. Anonymous

  Oi mä oon niin kade noista Benettonin neuleista! Meidän kaupungin liikkeen ikkunoissa on suuret kyltit loppuunmyynnistä, mutta arvaa oliko yhtään xs:ää isompaa neuletta jäljellä 🙁
  Enkä oikein nettikaupoistakaan löydä Benettonin neuleita L-kokoisina. Tarttis vissiin lähteä pääkaupunkiin metsästysretkelle.

 3. Ihana kuulla et muutkin rakastaa arkea ja pieniä ihania asioita..hyvä ruoka, liikunta, elämää lasten kanssa.. Hyvän mielen usein tuo kun seuraa esikoisen kotiutumista koulusta. Koiramme juoksee vastaan häntä heiluen ja molemmat ovat juoksevat iloisina kotiin, aika suloista. Erityisen mahtavan tunteen sain viime viikolla, kun lähdimme toisen koiramme ja kolmen äidin kanssa lasten yu-harkkojen ajaksi lenkille. Kymmenen kilometrin lenkin teimme metsän ympäröimällä tiellä, lenkkitietä valaisi lumihanget, kuu ja kaunis tähtitaivas.. Tosi mahtava lenkki. Olen aiemminkin ihastellut taitoasi elää hetkessä..nautinnollista viikon jatkoa!

 4. Anonymous

  Tykkään niin tyylistäsi! Ihana tukka, raikas & nuorekas ja samalla klassinen 🙂

  Anna

 5. Pakko kommentoida kyllä hiuksiasi. Polkka sopii huippuhyvin! Tyttömäinen ja raikas.

 6. Upea uusi hiusmalli, näytät kauniilta !
  Kävin Helsingin Benettonilla mutta kaikki villapaidat ja takit olivat jo menneet, sen sijaan löysin kivan uuden villamekon, joten kiitos vinkistä 🙂

 7. Anne Malia

  Marjukka:
  Oi kiitos Marjukka 🙂 tykkään kyllä tosi paljon tästä.

  Maija:
  Kiitti 🙂 tiedätkö mä aina ihailen sun hiuksia, hih.

  Kasia:
  Thanks 🙂 it is really nice to have a hairstyle instead of the old ponytail that I always had.

  Anonyymi:
  Voi että. Mutta joku täällä sanoi, että Helsingissäkään ei ollut enää jäljellä perusneuleita. Mutta mitäpä jos pirautat Turun Benettoniin, kyllä he varmaan lähettävät pakettina sinulle tuotteita 🙂

  Marja:
  Tuollainen kuulostaa juuri niin ihanalta. Mä tykkään kaikesta tavallisesta elämästä. En kaipaa luksusta tai jännitystä. Onnellisuus tulee siitä, että on tyytyväinen omaan arkeensa. Välillä sitten pienet extrat maustaa sitä.

  Kiitos kivasta kommentista!!

 8. Anne Malia

  Anna:
  Kiitos vaan, itsestä tuntuu ihan tylsältä :)) mutta toisaalta, tylsä on hyvä.

  Sanna:
  Eikö 🙂

  Iris:
  Kiitti 🙂 vielä kun nuo vaalennetut latvat saa kasvatettua pois…

  Inna:
  Kiitos, hyvä että tuli leikattua tämä 🙂

  SaraS:
  Voi kiitos 🙂
  Kiva että sentään jotain löysit Benettonilta, villamekko kuulostaa kivalta.