kuvaKuva on napattu eilen aamulla, heti vuoteesta noustuani, ennen sängyn petaamista. Jotenkin pidän aina makkarin tunnelmasta silloin, kun tyynyt ovat vielä möykyssä ja peitto vinossa, aamun startti uuteen päivään.Eilen juhlistimme uutta vuotta ensimmäistä kertaa tässä uudessa kodissa. Halusimme nauttia talosta ja pihasta – söimme hyviä ruokia pitkin päivää ja iltaa, räjäyttelimme raketteja omalla pihalla, saunoimme, kilistelimme kuohuvaa ja valoimme tinaa. Kaikki mahdolliset perinteet startiksi tälle kodille.Toivon kaikille teille ja myös meille mukavaa, rauhallista, onnellista ja kaunista vuotta 2013!!Happy, beautiful, peaceful and cosy New Year to all of you and to us too 🙂 !!!(kuva napattu Canon EOS M-kameralla – ihana kamera, harmi että se on huomenna palautettava, pöh)

5 Comments

 1. Anonymous

  Ootteko ajatellu vaihtaa ovenkahvat? Muuten ihana kuva, halpa valkoinen muovikahva vaan pistää silmään! metallin väriset olisivat mielestäni paremmat 🙂

 2. Anne Malia

  Heippa,
  Ollaan ajateltu vaihtaa koko ovet jossain vaiheessa, kamalat nuo höttöiset väliovet. Kahva ei ole muovia, vaan metallia, valkoiseksi maalattua. Sikäli se sopii hyvin, koska olen vaihtanut myös vaatekaappien metalliset vetimet valkosiksi maalattuihin metallivetimiin. Sopivat hyvin valkoisten metallisten yöpöytien kanssa. Eli valkoiset metallikahvat eivät ole minusta ne pahimmat 🙂

 3. athomeornot

  Jännä että makuja on tosiaan niin monia. Minä halusin jostain syystä välttämättä valkoiset, metalliset ovenkahvat… Vieläkin miehelleni ihmettelen ääneen, että missä mulla silloin viirasi, kun halusin ne valkoiset, vaikka kaikilla muilla oli satiiniset/kromiset. En ollut nähnyt valkoisia kellään lähipiirissä. Onneksi viirasi: valkoinen valinta on edelleen mieleinen! 🙂

  Ja vielä: Kiitos sinulle kauniista blogista! Neljän lapsen äidille tämä on virkistävä ikkuna toisenlaiseen arkeen, ja juhlaankin. Tykkään kovasti tyylistäsi, vaikka se onkin erilainen kuin meillä. Teillä on niin pehmoista ja valkoista. Ei liian "kliiniä", kuten helposti valkoisen kanssa saattaa käydä. Mukavaa uutta vuotta1

 4. Kiitos kuluneesta vuodesta,aina on kiva piipahtaa blogissasi 🙂
  Ihanaa Uutta Vuotta sinullekkin !