kuva(neule Benetton miehet / farkut Zara / nilkkurit Chloé)Nappasinpa tänään asukuvan kotona ennen töihin lähtöä. Olen ihan intona, kun vihdoinkin sain ripustettua pukeutumishuoneeni seinälle tauluja ja juttuja. Huone ei ole vieläkään ihan valmis, sillä vanhan pyöreän pöydän tilalle on tulossa vanha klaffilipasto, siro ja kevyt. Sen yläpuolelle ripustan myöskin vanhan pyöreän peilin. Lisäksi haluaisin tapettiseinälle muutaman koukun, joihin voisin ripustella jotakin kivaa. Normannilla on aika kivat pisaran malliset kokukut, jospa sellaiset valitsisin.Päivän asu on simppeleistä simppelein. Tukholman muotiviikkojen kuvasatoa katsellessani, olen bongaillut vaihteeksi paljon mustia asuja. Siitä inspiroituneena puin vaihteeksi mustan villapaidan, kaulahuivin ja takin. Raikasta pitkästä aikaa.Mukavaa ja tehokasta viikkoa kaikille!I snapped this pic in the morning at home before going to work. Today I am inspired of black outfits, so I chose black sweater, black scarf and coat. So refreshing for a change.

4 Comments

 1. Voi Anne toi tapetti on kaunis! Näyttää hienolta jo nyt tuo pukeutumishuoneesi. En ole kuvista ennen tajunnutkaan miten kookas tuo Paris-taulu on. Kerran jo olin vähällä tilata tuon, mutta en sitten kuitenkaan, höh!
  En ole vielä kehunut tuota uutta kampaustakaan, sopii hienosti ja keventää lookkia 🙂

 2. Anne (Malia)

  Tuija:
  Oi kiitos 🙂 Tykkään tosi paljon tuosta Mulberryn tapetista, se on vähän romantico, ja sitä saa ollakin.

  Juu Paris-taulu on iso, siksi just aika hulppea.

  Tukkaan olen jo tottunut, nyt voi välillä sutaista ponnarinkin – kuten tänään 🙂

  Sanna:
  Kiitos Sanna <3 vähän naisellisuutta mun huoneeseen ja pioni on lempparikukkani, joten sopii henkeen.

  Anonyymi:
  Voi että, nyt en kyllä osaa sanoa. Tuon kuvan olen napannut ihan pinterestistä, siitä ei ole mitään lisätietoja tuotteista.
  Harmi kun en osaa neuvoa enempää.