1albatross1

 
(takki H&M / huivi COS / neule Benetton / ruutupaita Gant / farkut Current Elliott / laukku Mulberry / tossut Karhu)
Kuljin kuulkaas tänään ensimmäistä kertaa työmatkan lenkkareilla. Täytyy sanoa, että Karhun Albatrossit pärjäsivät oikein hyvin  jäisissä ja kosteissa olosuhteissa. Aamulla bussia odottaessa varpaita ei palellut yhtään jäisessä maassa ja loppupäivän kaupunkikävely sekä työmatka sujuivat kosteilla kaduilla moitteettomasti.

Päällä minulla oli pitkästä aikaa vuosia vanha H&M:n villakangastakki – aito blogitakki neljän vuoden takaa. Tuolloin useilla bloggareilla oli samainen villakangastakki. Kaulaani sutaisin COSin mustan kasmir-huivin ja tavaroita kuljetti ikivanha Bayswaterini. Mietin juuri kuinkakohan vanha laukkuni onkaan. Ostin sen aikoinaan Stockalta, tuolloin Bayswater-malli oli juuri tullut ja Stocka vielä möi Mulberryä. Olisiko noin 8-vuotta sitten. Tämä laukku on ainakin ollut hintansa edestä käytössä.

Wearing sneakers outside, finally it is almost possible weather wise. I just love those Karhu Albatross sneakers, so bright and comfy. Otherwise lots of black with a splash of red.

 

5 Comments

  1. Ihana, rento asu. Ja no Karhut on kyllä hienot. Ostaisin heti, ellen omistaisi punaisia New Balanceja.

  2. Anne Malia

    Kiitos Johanna 🙂 Tykkään noista Karhuista päivä päivältä enemmän.

  3. Anne Malia

    Rennot asut on niin mun mieleen 🙂 New Balancetkin on hienot, mulla on kans yhet.