kuva(silkkihuivi Burberry / neule Benetton / farkut Acne / nilkkurit Chloé)Tadaa…ja arvuuttelemani asuste on silkkihuivi. Itse ainakaan en ole useampaan vuoteen käyttänyt silkkihuiveja, tai oikeastaan muutenkaan huiveja sisäkäytössä asusteena. Joitakin vuosia sitten oli muotia kietoa kaulan ympärille tuollaisia pieniä silkkihuiveja, tuolloin ostin minäkin Burberryn pikkuhuivin. Oikeastaan ostos jota ihmettelin, sillä en ollenkaan ole ”burberryruuturouva”-tyyppinen, niinpä huivi ei koskaan päässyt käyttöön saakka.Nytpä Celiné on tuonut taas silkkihuiveja kartalle, bongasin moisen Elin Klingin kaulasta – hyvältähän se näytti. Myös Garance Dorén kaulassa olen bongannut silkkihuivin. Eli näiden tyyligurujen sujuvalla inspiraatiolla nappasin hylätyn Burberryni kaapin uumenista ja kietaisin kaulaan. Aika kiva vaihteeksi.Miltäs kuulostaa tämä asustebongaus? Onko teillä silkkihuivi ollut käytössä vai kaapissa?Silk scarves are back I notice. I have seen the Celiné version at Elin Klings neck and Garance Doré has also sported a silk scarf at her neck. So I found my old Burberry version and tied it around my neck today. I kind of liked it. Alla vielä kuva päivän yhdestä aikaansaannoksestani. Somistelin ja kuvailin taas vähän juttuja töissä. On kuulkaas aika kivaa. Miten iloinen saakaan olla mukavasta inspiroivasta työstä – jota saa vielä tehdä kivojen tyyppien kaa 🙂kuvaPS. Ai niin, piti vielä kertoa teille millanen oon. Tympäännyin aamulla Acnen farkkujen liian pitkiin lahkeisiin, unipöppörössä otin kynsisakset käteen ja zoomasin alaspäin, tein merkin, kiskoin housut jalasta ja leikkasin kynsisaksilla lahkeet ”sopivaan mittaan”. Valitettavasti mitta taisi olla viitisen senttiä liian lyhyt. Hehe. Sain kyllä kuulla et toi on tyypillistä mua. Bongaa siis yllä olevasta asukuvasta liian lyhyet lahkeet, joita nilkkurit yrittävät pelastaa.

12 Comments

 1. anna-liisa

  Heh; joo, kiinnitin tuohon lahjepituuteen huomiota ennen kuin luin tuon lopun. Vähän kalliiksi tulevaa sponttaaniutta…

 2. Kaapissa on ollut sitten ysäriajan, mutta tuo neutraalin värinen perusneule yhdistettynä kirkkaaseen huiviin teki minuun nyt vaikutuksen ja huominen yläosa on päätetty, kiitos.

 3. Anonymous

  Hei!
  Bongasin postauksen kuvissa näkyvän, kivan näköisen mustavalkoisen maton. Mitähän materiaalia matto on? ja onko sitä ylipäänsä myynnissä?
  -a

 4. Mulla kanssa Burberryn huivi käyttämättä! Olen aikoinani sovitellut sitä hiuksiin, kaulaan ja laukun somisteeksi, nope, ei toiminut mulla! Pitäskö koittaa uudestaan, jos vaikka vuodet ois tehnyt tehtävänsä 🙂

 5. Anonymous

  Huiviko se olikin, ajattelin kyllä sitä itsekin. Mulla on ollut nyttekin aina silloin tällöin joku pikkuhuivi käytössä (ei Burberry). Ainakin jotain Bandana huiveja olen käyttänyt. Onks toi Bandana oikea nimi pienelle neliskanttiselle huiville?? Mulla on myös reilu 20 vuotta sitten ostettu ihanan värikäs vähän isompi silkkihuivi, jonka nyt kaivan kaapista käyttöön 🙂 Älä huoli, lahkeen pituus menee kuin väärä raha, eiks se olekin nyt tollanen 3/4 pituus? Sehän on just muotia. Ja sitäpaitsi, jos haluat jatkeet, niin laita jotkut pitsijatkeet, niin awot näyttää hyvältä(?) 🙂 Mulla ainakin oli nuorena tyttönä pitsijatkeet pillifarkuissa, ja että näytti hyvältä:) Andeliina

 6. Anonymous

  Enpä malta olla kertomatta, että käytän myös kesäisin asusteena puoliesiliinaa esim. farkkujen ja teepparin kanssa 🙂 Ei mitään tarjoilijan essuja, vaan esim. sellaisia taskullisia pikkuruudullisia, joissa saattaa olla jotain ristipistokirjailuja tms. Olen Budapestistä niitä roudannut ja tykkään kovasti. Voipi olla että näytän, että olen lypsylle menossa, mutta who cares, ite tykkään. Ja taskuihin saa pikkutavarat laitettua. Ei tää pukeutuminen saa olla nääs liian vakavaa, eiks vaan? Andeliina

 7. Hmm, tuollainen pieni huivi vaatii vielä sulattelua -sulla toimii kyllä hyvin! Asiasta toiseen, ootko ollut tyytyväinen siihen sun Dries Van Notenin keltaiseen neuleeseen? Mietin sen kotiuttamista alesta… Hintaa on kyllä vieläkin aikamoisesti! :/

 8. Minulla on ollut erilaisia silkkihuiveja koko talven kauluksien suojassa piilossa lämmittämässä kaulaa ulkona ja ulkoillessa, joten olen ollut tietämättäni trendikäs. En ole koskaan osannut pitää huiviä tuolla tavalla kolmioksi sidottuna. Täytyy kuitenkin kokeilla, mitä niistä saisi aikaan. Pidän muutenkin siitä, että omaa tyyliä voi päivittää tällaisilla pienillä trendikkäillä elementeillä. -MK

 9. Anonymous

  Itselläni on Chanelin silkkihuivi joka on välillä laatikossa pitkiä aikoja ja sitten taas välillä kaulassa juurikin noin kolmioksi sidottuna.

 10. Anne Malia

  anna-liisa:
  Heh, joo näin on. Onneksi nuo ovat tooosi vanhat farkut, joita olen käyttänyt jo koko rahan edestä. Ei niin harmita.

  mini:
  Mahtavaa jos tuosta oli inspikseksi!

  a:
  Mustavalkoinen matto on muovia, valmistaja Pappelina. Sitä löytyy mm. koodista. http://www.pappelina.com sivuilta näet heidän mallit ja koot.

  Tuija:
  Ei kun vaan sutaiset huolettomasti kaulaan 🙂

  Andeliina:
  Eikös ne puuvillaiset kuvioidut huivit ole bandannoja, joissa on vähän sellaista pilkutusta ja kasmir-kuosia. Joskus tosiaan niitä tuli käytettyä 🙂
  Täytyy katsoa miltä tuo vajaamittainen lahje näyttää ballerinojen kanssa, voisi ehkä toimiakkin.

  Pitsijatkeista en taida oikein innostua. Jotenkin en ole ikinä ollut pitsi-ihmisiä. Ostin joitakin vuosia sitten yhden pitsipaidan (vanhan blogin puolella sen esittelinkin), enkä ikinä tullut käyttäneeksi sitä. Kirppiskassin pohjalla se makaa nyt.

  Essu kuulostaa aika jänskältä. Kiva kun on persoonallisia asusteita!

  Pirpu:
  Olen tykännyt siitä neuleesta tosi paljon. Laatu on moitteeton. Kannatan satsausta!

  MK:
  Asusteissa on just se hyvä juttu, ne tulee ja menee muodista, kun perusasut taas pysyy suht samanlaisina. Huivi tuntuu taas ihan raikkaalta.

  Anonyymi:
  Oi, Chanelin huivi kuulostaa niin luksukselta 🙂