kuva(Missonin huivi ja Monica Vinanderin käsikoru net-a-porter.com / takki Mulberry / nojatuoli Artek / sohvakuva Sisustuksen Koodi)Väsäsinpä pitkästä aikaa pienen inspiskollaasin. Olen jotenkin tosi tykästynyt hunajaisen ruskeaan nahkaan, kupariin / punakultaan, pehmeään roosaan ja harmaisiin sävyihin. Kaikki nuo mainitut sopivat niin pukeutumiseen kuin sisustukseenkin. Suomalaisen vaaleahkolle iholle pehmeät sävyt näyttävät pukeutumisessa kauniilta. Myös meidän tapamme sisustaa on hillitty ja tämä sulava väri- ja materiaalimaailma sopii koteihimme.Olen pitkään ihaillut tuollaisia safarityylisiä keveitä nojatuoleja. Tuo Ben af Schultenin malli on jo vanha, enkä tiedä onko sitä enää tuotannossa Artekilla. Vastaavan henkisiä kivoja puu/nahkanojatuoleja on mm. tanskalaisella Carl Hansen & Sonilla.Muikeaa kotoisaa perjantaita!I love soft honey coloured leather things and copper. The wonderful coat is from Mulberry, bracelet and scarf from net-a-porter. The armchair is an oldie from Finnish designere Ben af Schulten and the interior picture is from my shop.Have a lovely friday! 

5 Comments

 1. Meilläpä on tuo tuoli, ostin sen noin 20 vuotta sitten Artekista. Nyt se on patinoitunut selvästi tummemmaksi kuin tuossa kuvassa. Ihanat värit tuossa kollaasissasi!

 2. Itse tykkään myös samoista puuterisista ja utuisista sävyistä. Juurikin tuo "skincolor" -värinen nahka miellyttää nyt erityisesti. Ja pakko saada nyt se Missonin tyyny jossa on pk-tuolin vihreää ja vaaleanpunaista. Pitäisköhän hurauttaa sinne Koodiin tässä talvilomalla, Turkuakin on ollut tässä ikävä.

 3. Anne Malia

  MrsMK:
  Oi vitsi, tuo tuoli on niin ihana, ja vielä patinoituneena tietty upeampi! Loisto-ostos sulla.

  Sanna:
  Joo, noi pehmeät sävyt kyllä kolahtavat!

  Ja hei, tietysti hurautat Turkuseen, olis superhyperkiva tavata :)jeeeee!

 4. Jos saisin pitää vain yhden huonekaluistamme, se olisi tuo tuoli. Se on muuten luonnossa aika iso ja painavakin, mitä ei ehkä arvaa kuvan perusteella.

 5. Anne Malia

  MrsMK:
  No en ihmettele, niin ajaton ja kaunis se on.