kuvakuva(lammasliivin merkin olen unohtanut / neule Benetton / samettifarkut J Brand / saappaat Miu Miu)Tänään olin aika lämpimässä asussa, tuli vähän hiki, kun siivosin töissä yläkertaa. Kiitos vaan kaikille Koodissa viime viikolla kampanjan puitteissa asioineille – sekä netin kautta tilanneille, että liikkeessä piipahtaneille 🙂 Oli kyllä aika vipinä viikonloppu. Aloitimmekin Maijan kanssa viikon siivouksella, ensin oli vuorossa alakerran lahjatavaraosasto ja näyteikkunat, tänään jatkoin puuhaa yläkerran huonekaluosastolla.Täytyy kyllä sanoa, että rakastan sisustamista ja somistamista. On hassua miten tuohon ei kyllästy, vaan iltaisinkin notkun ihanissa sisustusblogeissa. Jutellaan töissä Maijan kanssa kovasti sisustusjuttuja, pikkusiskon kanssa puhelimessa sisustusjuttuja jne. Meidän poppoo on kyllä sisustushullua :)Sisustuttaako teitä?

9 Comments

 1. Haha, joo aina! Täällä ihan samanlainen sisustushullu! Aina pitäs jotain olla sisustamassa 😉

 2. Anne Malia

  Coco:
  Hiiii jee! 🙂

  Johanna K:
  Heh, kiva kuulla, et on muitakin hullui :))

 3. En ole mitenkään kovin sisustushullu, mutta muotihullu kylläkin. Toki sisustusjuttujakin on kiva lukea. Tuo asu on taas niin hyvännäköinen!

 4. Anne Malia

  MrsMK:
  Mulla menee vähän ajoittain nuo hulluudet, toki työn puolesta aina innostun sisustuksesta, mutta vapaa-aikana olen välillä fiiliksissä sisustamisesta ja välillä muoti vie mennessään. Nyt on jotenkin sisustusinspiraatio päällä ja vaatejutut hakusessa.

  Tosin olen inspannut pukeutumista tänään notkumalla ihanissa muotiblogeissa. Jospa löytäisin jotain uutta intoa kevätpukeutumiseen 🙂

 5. Täällä myös yksi (sisustus-, ja vähän muutenkin) hullu ilmoittautuu! 🙂 Sekosin juuri tukholmassa NK:n sisustusosastolla eilen, mies katsoi kun hullunkiilto silmissä napsin kuvia ja voihkin! 😀 Tosin mulla menee välillä toi sisustaminen kausissa, oon ollut jo melkein 10 vuotta alalla niin joskus tulee aikoja jolloin jokainen sisustuslehtikin yököttää. 😉 Ihana karvaliivi, täällä on etsinnässä myös sellainen.

 6. Anne Malia

  Sanna:
  Heh, arvelinkin sua myös vähän sisustushulluksi 🙂 Mä oon ollut alalla n. 17-vuotta, ja tosiaan välillä tulee pieni uupumus, silloin taas vaateinto nostaa enemmän päätään. Mutta jompsin kumpsin aina nuo visuaaliset jutut on mielessä.

  Ostin ton karvaliivin aikanaan Muotikuun lasten puolelta heh.

 7. Anne Malia

  retromoderni:
  Hihii, te sisustusbloggarit taidatte olla tällee hullui kans 🙂