kuva(neule Benetton / vyö Zaran vanha / boyfriend-farkut Current Elliott / nilkkurit Chloé)Ajattelin ensin etten tätä tylsää asua kuvaile tänne ollenkaan, mutta laitoin kuitenkin Maijan nappaamaan puhelimella asukuvan. Leovyö piristää niin kivasti simppelin lookin.Tiedättekö, tänään tunsin melkein kevään ilmassa, oli nimittäin hetkellinen auringonpilkahdus. Ilma jo tuoksui keväiselle. Lumi saisi jo pian sulaa, sillä haluaisin vetää jalkaan pikkukengät. Siitä tulikin mieleeni, että tämän viikon lopulla pitäisi Koodiin saapua Karhun lenkkarit!

4 Comments

 1. Jaahas! Muutan kohta sinne Turkuun takas, kun siellä kerta paistaa aurinko 😀

 2. Kaksi kysymystä:

  Mikä on tuo ihana jakkara kuvassa?

  Nuo farkut ovat ihanat! Joten kysymys niistä: Olen ajattelut tilata Current Elliotit tai paritkin outnetistä, mutta koosta ei ole mitään käryä kun en ole ikinä merkkiä missään sovitellut. Eli ovatko koot reiluja?

 3. Anne Malia

  Sanna:
  Heeh, tänään täällä kuule paistaakin oikein kunnolla aurinko 🙂 tervetuloo vain takaisin, hih.

  57-vuotias:
  Oi kiitos paljon 🙂

  Anna:
  Jakkara on Hay Plopp (nimi tulee oikeasti siitä kun pökäle putoaa pönttöön, hassua, mutta näin Hayn edustaja kertoi).

  Currentin farkut ovat mielestäni tosi väljää mallia, ehdottomasti tilaisin ainakin yhden koon alaspäin. Varsinkin nuo boyfriendit, nuo on mulle vähän väljät, vaikka ovat normikokoani numeroa pienemmät.