kuvakuva(neule Benetton / housut 3.1 Phillip Lim / kengät L’autre Chose)Löysin kaapista kauan kadoksissa olleet leveälahkeiset housuni. Tuntuivat kyllä aika ihanan pehmeiltä ja rennoilta. Olen tainnut käyttää noita pöksyjä vain parisen kertaa, mutta kiva että ”oivalsin” ne uudelleen.Kampauksessa koitin vaihteeksi sivuheittoa otsikselle, ei mennyt ihan putkeen tuo. Olisi pitänyt näyttää latvoille vähän suoristusrautaa, pieni latvojen taivutus olisi tehnyt lookista huolitellumman – mutta tuli aamulla kiire bussille. Onpahan taas kokeiltu jotain erilaista.Mitä mieltä olette leveistä punteista? Itse kammoksun sellaisia lievästi bootcuttiin leikattuja lahkeita tai ylhäältä saakka leveinä laskeutuvia malleja. Minusta kaunein on tällainen maltillisesti ylhäältä saakka levenevä herrainhousumalli. Kyllä se Phillip Lim osaa kaavoittaa vaatteita 🙂I found these old 3.1 Phillip Lim panties from my closet. I think I have only worn them a couple of times, so cool that I fell for these again. Now I have to use these more. I love how the leg is cut, just perfectly shaped.

6 Comments

 1. Vitsit että sulle sopii tällainen pehmeämpi tyyli tosi hyvin! Näytät jotenkin erityisen kauniilta ja naiselliselta. 🙂

  Itse tykkään kyllä bootcut lahkeesta ja leveämmästäkin, mutta vain tummissa housuissa. Esim. Jennifer Aniston osaa pukea bootcutit tosi hyvin.

 2. Täältä peukku kaikenlaisille leveille lahkeille! Mä taas rakastan bootcutia, töpöjalkani näyttävät niissä paremmilta!

 3. Anne Malia

  Meg:
  Voi kiitos vaan 🙂 itsestä tuo epäsiisti kampaus teki musta väsyneen näköisen, hyvä jos joku muu näki toisin.

  Käytin aikanaan niin paljon bootcutteja, että sain kai yliannostuksen.

  Marjukka:
  Mun rimppakintuissa bootcut ei oikein toimi, sen olen nyt vanhemmiten huomannut. Mutta muuten se on kieltämättä aika monelle sopiva malli. Olen kai saanut aikanani yliannostuksen itselleni siitä 🙂

 4. se ve perfecto,mutta se otsis sopii sulle hyvin,ja huomaan,että kevättä odotellaan myös siellä,niinkuin täällä,kevät tuli lumi suli,puro sanoi puli,puli;)