kuva(neuletakki Zara / paitis Filippa K / farkut Acne)Pitihän minun tarttua Evitan haasteessen ja sutaista tänään huulet punaisiksi. Huulipunani on Make Up Storen sävy Alarm, yksi vanhoista suosikkisävyistäni. Bongasin tuon värin aikanaan Elin Klingiltä, kyllä oli hyvä bongaus.Päivän vaatetus oli aika pirteä, pantterin pilkut tekevät aina sähäkkyyttä asuun. Ostin tuon villatakin jo aikaa sitten Zarasta, mutta koska se on suhteellisen istuvaa mallia, en oikein ole osannut käyttää sitä. Älysin tänään pukea sen väljälinjaisen paitapuseron päälle, ja noin yhdisteltynä niukasta villatakista ei tule niin makkarankuorimaista vaikutelmaa. Minulla on vielä koko L, silti valittelen vaatteen vartalonmukaisuutta.Pidättekö te tyköistuvista yläosista, vai hitusen väljemmistä?Evita challenged all of us women to paint our lips red, so here is my take on that. The lipstick is Make Up Stores Alarm, a good hue which I originally spotted from Elin Kling. Wearing leopard spots today, the cardigan is from Zara. It is quite figure hugging but I paired with a loose shirt, so it looks better like that.Do you prefer thighter or looser tops?

10 Comments

 1. Kiva asu ja puna! 🙂 Onko tuota sinun sohvalla olevaa missonin tyynyä vielä valikoimassa. Hipelöin noita Tukholmassa ja tuli kuume..

 2. Anne Malia

  Kiitti 🙂 Voi tuota tyynyä ei enää ole valikoimissa. Tukholmassa oli varmaan hyvä valikoima Missonia, oih.

 3. Anonymous

  Voi mä käyttäisin tyköistuvaa niin mielelläni, mutta kahden raskauden ja laiskuuden rasittamaa keskivartaloani se ei imartele, ei niin vähääkään 🙁

  Sinulle, pikkuiselle ja kauniille se sopisi voi niin hyvin sen sijaan!

  Upealta näytät, taas!

  Sussis

 4. Anonymous

  Vastaanpa vielä tähänkin. Suosin tyköistuvia, mutta en kuitenkaan mitään makkarankuoria, sanotaanko vaikka sopivia, yläosia. Riippuu myös paljon materiaalista, mitään ihan ohutta tyköistuvaa en päälleni laita. Olen hieman muodokas, niin mun päällä kaikki löysemmät jutut lihottavat mua, olen vielä lyhyt, niin mun mielestä ei näytä hyvältä. Sulle tuollaiset löysemmät jutut sopii kyllä tosi hyvin. Ja tuo huulipuna on magee. Taitaapa sulla on vielä poskipunaakin, mikä piristää myös hurjasti olemusta. Ja kulmatkin on kohillaan 🙂 Oikein hyvä meikki!! Andeliina

 5. piristävä asukokonaisuus ja huulipuna juuri passeli osana kokonaisuutta.

 6. Nättiä ,nättiä,mutta kuvasi on ehkä liian kaukaa,emme nää niitä punahuuliasi tarpeeksi.
  Takki&paitis -yhdistelmä aivan ihana,mutta ei käy kaikille tytöille,täytyy olla tota mannekiinikokoa tai ostaa isompaa kokoa (joka on minun tapaukseni).Ideana ihana.Kivaa WE täältä Lyonin seudulta,jossa talvi on pahimmillaan eli vähän lunta maassa,kylmä tuuli puhaltaa ja on pimeetä,mutta tämän kyllä kestää,kun on puhe parin päivän asiata ja joka päivä aurinko pilkistää kuiteskin jossain vaiheessa,vaikka ei silti, ranskalaiset puhuvat "kovasta talvesta" huh huh!Minä täällä suomalaiseen tapaani takkavalkeen ääressä,villasukat jalassa ja la vie est belle.

 7. Ai, voi ei, siis koko L sinulla…kertoo siis paljon vaatteen mallituksesta. Outoa. Ihana takki, tosin;)

 8. Anne Malia

  Sussis:
  No älä välitä, musta löysemmät yläosat on kivemman näköisiä 🙂 Makkarankuori ei kyllä oo hyvä kenelläkään.

  Ja kiitos vaan kehusista.

  Andeliina:
  Pidän myös ns. sopivista yläosista, se riippuu aina vähän asukokonaisuudesta. Mutta ihan sellaiset tiukat ei vaan musta näytä hyviltä. Toki jokainen vartalotyyppinsä mukaan, mut oon silti sitä mieltä, että väljistäkin löytyy sellaisia leikkauksia jotka passaavat jokaiselle 🙂 Ja hei mäkin oon lyhyt 163 cm.
  Kiitti, tuo on mun perusmeikki, neutraali mut huoliteltu.

  Sonsi:
  Kiitos 🙂 punainen huulipuna tosiaan piristää, samoin raikas valkoinen paita.

  Kasia:
  heeeh, thanks 🙂

  Marjori:
  Hihiii, voi vitsit, mulla oli samasta setistä lähärimpiäkin kuvia, mut valkkasin ton kun ilmeet oli niissä ihan peestä :)) kun ottaa itse ajastimella kuvan, keskittyy liikaa siihen kuvaan juoksemiseen, et unohtaa naaman ilmeen. Siksi mun kuvat on aina niin hassuilmeisiä.
  Kuulostaa niin ihanalta tuo elämä siellä Ranskassa…oih pääsispä pian taas sinne suunnalle.

 9. Anne Malia

  pippsan:
  Sanos muuta, jotain on pielessä kun tällaiselle kirpulle koko L on nafti :))