kuvakuvakuvakuvakuvaMuutama kuva minun omasta huoneestani – eli pukeutumishuoneesta. Vieläkään tämä tila ei ole täysin valmis, mutta hyvää tahtia valmistumassa. Tapettiseinä on ihanan romanttinen, se saakin tuoda vähän naisellisuutta omaan soppeeni. Mulberryn tapetissa on pioneja, lempikukkiani. Idea kukalliseen tapettiin tuli vanhan lipaston mukana – joka ei ole vieläkään päässyt huoneeseen saakka. Lipasto on sijainnut aiemmin huoneessa, jota koristi ruusutapetti, halusin ehdottomasti lipaston uuteen paikkaan myös saman henkistä taustaa, siksi valinnaksi päätyi kukallinen kuosi. Lipaston päälle pääsee myös sen kanssa aina parina ollut pyöreä, fasettireunainen peili – se on ihanasti jo vanhuuttaan vähän kulahtanut.Kontrastina noille vanhoille kalusteille, olen valinnut keveitä, moderneja ja rentoja elementtejä. Lipaston päälle tulee Artemiden Tizio-valaisin, se antaa kivasti kontrastia vanhalle pinnalle. Ajattelin myös sijoitella valkoisia moderneja esineitä valaisimen kaveriksi. Rentoutta tuovat erilaiset posterit ja kortit seinillä, johdon päässä killuva Plumen-kattovalaisin ja avonainen vaatesäilytysjärjestelmä. Ikkunassa on Kinnasandin vitivalkoisesta ryppypintaisesta pellavasta ommeltu laskosverho, tykkään siitä hirmusti, se on pehmeä ja ei turhan muodollinen. Tuoli on Kartellin ja päällystetty Missonin kankaalla, sen sijoituspaikkaa vielä mietin. Toinen tuolivaihtoehto tähän huoneeseen voisi olla Hayn Its About a chair valkoisena pyörivällä jalalla, tuoliasian päätän kun lipasto kotiutuu.Minulle tuppaa kertymään tuohon pöydälle kaikenlaista sälää, siksi Varpusen kätevät säilytyspussukat ovat omiaan minulle. Pussukkaan voin pudottaa kynät, muistivihot, ulkoisen kiintolevyn, kameran purkupiuhan jne. Pöydällä on myös kokoelma rasioita, joissa on koruja; lipaston tullessa taidan sijoittaa ne laatikoihin.Tällainen tila on nyt, jatkoa siis seuraa.Leivoin muuten tänään ensimmäistä kertaa itse laskiaispullia. Ihan hyviä niistä tuli, vaikka mies sanoikin niiden olevan kuin sämpylöitä hillolla ja kermiksella :)) joo noudatin vähän liian tarkkaan ohjetta, jauhoja olisi voinut olla hitunen vähemmän, olisivat saaneet olla vielä ilmavampia. Hyvin ne kuitenkin maistuivat. Mutta pakkohan noita on pakastaa – tai pitää myyjäiset, kuten tuo yksi ehdotti, heh. Ei kahdelle hengelle kovin montaa pullaa uppoa kerralla.Kivaa tulevaa viikkoa teille!This is my dressing room. The wall paper is from Mulberry, chair from Kartell and table lamp from Artemide. I will change the round table to an old dresser later, then I can hide all the small boxes in to drawers.

9 Comments

 1. Ooh, oispa tuollainen huone! Mie kaivan vaatteet aamuisin pimeässä makuuhuoneessa miehen kanssa jaetusta kaksiovisesta vaatekaapista, joten ei kai ihme, että päällä viihtyy usein ne pinojen päällimmäiset vaatteet 😀 Plumen on myös kiva!

 2. Ihanalta näyttää! Vaatehuone, vaikka pienikin sellainen, on kyllä niin luksusta.

 3. Anonymous

  Hyvä lapsi, vaihda nyt pian pesulan vaateripustimet oikeiksi!

 4. Anonymous

  Hei!
  Kaunis huone! Mistä olet mahtanut hankkia Diptyque tuoksukynttilän?

 5. Tämä huoneesi on joka naisen (tai ainakin lähes jokaisen mun tunteman naisen) unelma. Hurmaava oma soppi. Sun huoneessa on mukavan värikästä ja eläväistä. Tykkään tuosta Plumenista myös, ylläriylläri. 🙂

 6. Anne Malia

  MS Ordinary:
  Voi olen tosiaan monta vuotta haaveillut tällaisesta huoneesta, ihanahan se on 🙂

  Mutta kuule, kun itselläni oli ennen vaatteet makkarin kaapissa, en jaksanut aamulla niitä kaivella, joten valitsin aina asun illalla valmiiksi ja nostin sen valmiiksi kylppäriin esille. Aamut helpottuivat kummasti 🙂

  alma:
  Sanos muuta 🙂 Vaikka ihan niin paljon en ole tuosta nauttinut, kun haaveissa olisin ajatellut. Jotenkin aina on muuta tekemistä kun vaatteiden keskellä haahuilua. Heh.

  Anonyymi:
  Heh, enkä vaihda. Nuo olen tarkkaan tuohon valinnut 🙂

  Anonyymi:
  Kiitos 🙂 olen saanut kynttilän aikanaan kollegaltani Tomilta lahjaksi.

  Valentine:
  Juu, kyllähän naiset tykkäävät omasta sopesta, johon saa järkkäillä kaikkea nättiä 🙂 En taida olla ihan hirmuisen pelkistetty, kun ympärille eksyy aina kaikkea sälää. Plumen valaisee tosi hyvin pieneksi lampuksi.

  Arleena:
  Joo, tykkään noista Hayn kangaspäällysteisistä henkareista, mahtuu paljon vaatteita tiiviisti 🙂

 7. Anonymous

  kauniit verhot! läpikuultavat ja yksinnkertaiset. saako tuollaisia jostain valmiina vai oletko itse ommellut?

 8. Anne Malia

  Kiitos 🙂 tykkään itsekin kovasti. Olen aina ollut laskosverhoihmisiä, sellaiset ompelin aikanaan itse ekaan omaan kotiin parikyt vuotta sitten, kun silloin ei vielä moisia yleisesti näkynyt.

  Nykyään en edes yritä ommella itse, vaan teetän verhot Koodin ompelimossa, eli Sisustus Sauman Riikalla.

  Valmiita kankaisia laskosverhoja toki saa mm. Ikeasta ja Elloksestakin. Mutta teetetyissä toki on se hienous, että mitat saa itselle sopiviksi ja kankaan voi valita myös itse.