kuvakuva(neule Zara / farkut Nudie / saappaat Miu Miu)Oi vitsit miten tykkään tuosta uudesta Zaran puuvillaneuleesta. Olin hypistellyt sitä aiemmin ja se jäi mieleeni, olihan se sitten pakko käydä kotiuttamassa. Materiaali on tosiaan täyttä puuvillaa, oikein jämäkän ja hyvän tuntuista. Puseroa on vain yhtä kokoa, mutta sen ovela leikkaus toimii monen kokoisella ja mallisella. Selkäpuolella on napitus alas saakka, sekin kiva yksityiskohta. Tällä paidalla onnistuu olemaan kevään mustavalkoisessa trendissä täysillä mukana. Mietin jo innoissani monia yhdistelmiä – nahkapöksyt, minihame, vaaleat nilkkapituiset farkut, avokkaat….Tiedättekö kuulkaa, bongasin yhden kivan asustejutun joka on nyt aika hottis. Sellaisen jota ei ole vähään aikaan näkynyt ja nyt olisi aika taas ottaa moinen käyttöön. Kuka arvaa mikä se on 🙂 Postaan aiheesta piakkoin, kunhan saa kivat kuvat otettua.Perjantai se on taas, hyvää ruokaa ja fiilistelyä – sitäpä se. Makoisaa iltaa kaikille!My new sweater is from Zara. This is so right now, with black colour and white stripes. I like the loose cut and tight sleeves, it also has a cool detail at the back – buttons. Have a nice weekend you all! PS. Miten mahtavaa että Maija tarttui Evitan punahuulihaasteeseen, käykääpä kurkkaamassa hänen kiva bloginsa Life thru a lens!

13 Comments

 1. Anonymous

  Olisko erilaiset liivit? Ei ole kyllä ehkä mun juttu, tosin talvella käytän aika useinkin neuleslipoveria esim. paitiksen kanssa. (Eiks tää slipoveri ja liivi ole eri asia???) Andeliina

 2. Anne Malia

  Heeh, ei ole liivi (mä ensin luulin et puhuit rintsikoista, hehheh). Eikös slipoveri oo neuleinen umpinainen juttu ja liivi vähän vapaamuotoisempi hihaton vaatekappale. Jotenkin noin kai.

 3. Anonymous

  Hehhee, arvasin et tulee väärinkäsityksiä, mutta liivihän se vaate on (esim. farkkuliivi jne). Anyway liivit ovat nyt muotia, luki uusimmassa Oliviassa 🙂 En osaa kyllä nyt sitten yhtään arvata mikä on kyseessä. Postaa nyt nopeesti…. Andeliina

 4. Anne Malia

  Se on tää perjantain väsymys, kaikki kikatuttaa 🙂 Yritän saada kuvattua valoisaan aikaan jotain.

 5. Anonymous

  Ollaan näköjään samaan aikaan linjoilla 🙂 Olit kommentoinut tuosta eBaysta. Kantsii kyllä tutustua, siellähän myydään paljon ihan uuttakin kamaa "buy it now"-hinnalla, eli ei tartte lähteä minnekään huutisprosessiin. Ostin sieltä pari viikkoa sitten esim. Skecherin lenkkarit, tulivat 3 päivässä suoraan kotiin toimitettuna ja olivat aidot, uudet ja laatikossa, maksoi yht. 35 eur. kuljetuksineen!! Joku firma myi tarjouksessa varaston loppuun (kait), oli 2011 mallistoa. Joutuu aina vähän näkemään vaivaa, mutta kylä tossa tuntipalkoille pääsi. Hyvää vkloppua sinnekin. Andeliina

 6. Anonymous

  No nythä mä sen hokasin; vyölaukku, hihihii 🙂 Andeliina

 7. Anonymous

  Just olin myös kirjoittamas et vyötärölaukku..!? Teea

 8. Olisiko reppu? Toisaalta niitä on ollut jo syksystä asti esillä, ainakin street style-blogeissa 🙂

 9. Mun asustebongaus, vai onkohan se edes asuste, vai sittenkin vaatekappale. No anyway, neulekaulurit Krakoffin näytöksessä. Näyttävät kuvissa kivoilta, mutten sitten tiedä näyttäisikö kauluri itselläni hameen ja neuleen kanssa, hmmm. ruokalapulta? Mutta ainakin käytännöllisiä kaulurit meidän talvessa ovat. Lapsilla päivittäin käytössä 🙂

 10. Katsoin tänään tuota samaista neuletta Zarassa, ja oli jämäkäntuntuista puuvillaa! Hei, suosittelepa mulle, mistä ostaisit nahkahousut, mulla on kova kuume, vaikka uhosin, etten tänä keväänä niit osta!

 11. Anne Malia

  Andeliina:
  Kuulostaa hyvältä nuo löytösi, yritän silti pysytellä pois eBaysta, nyt tuntuu että muutenkin tuota vaatepuolta on kertynyt enemmän kuin tarpeeksi. Ennen uusien hankintaa, pitäisi suorittaa rankka karsiminen 🙂 Aion alkaa maltillisemmaksi kuluttajaksi, heh, saa nähdä miten onnistuu.

  Nii, ei oo vyölaukku 🙂

  Kasia:
  Thaks sweetie for you too!

  Teea:
  Iik, ei sentään 🙂

  Eple:
  Hyi, ei sentään sekään, hui toivottavasti en ikinä ihastu muuhun kuin urheilureppuun – on vielä traumoja edellisestä kierroksesta :))

  Helena:
  On asuste 😉 ei kauluri, vaikka se näyttikin kivalta näytöksessä!

  Marjukka:
  Juu, hyvän tuntoista matskua on.

  Vitsit kuule, nyt en kyllä osaa auttaa. En ole paljon pyörinyt nettikaupoissa, eikä ole tullut kivoja (kohtuuhintaisia) nahkahousuja eteen. Onhan ne tavallaan klassikot!

 12. Anonymous

  Voi miten raikkaalta onnistut näyttämään tummassa vaatteessa! Näkee että ihossa on hyvä sävy, tuo ylin kuva on supersöpö.

  Luen blogiasi viikottain, en valitettavasti onnistu useammin. Tämä on ihana vinkkien, inspiraatio ja itsensä tuntevan aikuisen hyvän fiiliksen tuova blogi.

  Kiitos!