kuvakuva(jakku Filippa K / mekko Isabel Marant / sukkikset Wolford / nilkkurit Chloé)Edelleenkin mustat vaatteet näyttävät kivoilta juuri nyt. Kokeilin pukea tänään löysän Filipan jakkuni mekon kanssa, yhdistelmä olikin oikein mukava – miksen ole aiemmin tajunnut yhdistää näitä. Olisin mieluusti asustanut kokonaisuuden jollakin, mutta aamulla tuli niin kiire, etten jaksanut miettiä koruja.Minulle korujen laittaminen on jotenkin haasteellista, pidän isoista ja näyttävistä, jännittävistä koruista. Kuitenkin vierastan esimerkiksi nyt niin suosittuja näyttäviä kaulakoruja, jostain syystä kivat löytämäni ovat liian rihkamaisia ja toiset kivat liian kalliita. Olen kyllä kokeillut joskus raskaampaa kaulakorua, talvella ainakin se tuntuu kylmältä ja raskaalta kaulassa.Viihdyttekö te näyttävissä kaulakoruissa?I still think that black looks refreshing now. So I wore my old Filippa K jacket today and paired it with soft Isabel Marant sweater dress, the outfit was comfortable – wonder why I didn’t figure out this combination earlier.

7 Comments

 1. Anonymous

  Minä taas rakastan statement kaulakoruja. Tosin en tykkää mistään valtavan isoista, vaan sellaisista "pikkusievistä", samoin pyrin kattomaan ettei nyt ihan hirveen rihkamalta näyttäisi, vaikka sitähän ne ovat. EBaysta (siellä on niitä pilvin pimein) on tullut näitä hankittua, erityisesti vintage koruja. Niillä saa kivaa ilmettä ihan arkiseenkin asuun. Tosin ihan sama juttu, että talvella ne ovat jotenkin kylmiä ja kesällä taas liian kuumia 🙁 Andeliina

 2. molla-maija

  Tykkään koruista varsinkin isoista ja näyttävistä ja haalin niitä kaappiin, mutta ulkoilutusta ne saavat harvoin. En vaan osaa yhdistellä niitä mitenkään. Tuntuu, että aina on liikaa kaikkea. Vähän sama huulipunien kanssa. Niitä löytyy ihania sävyjä, mutta aina joutuu heittämään pois, kun ei tullutkaan käytettyä. Koruja ei sentään tarvi pois heittää 😀

  Ihana tuo sinun tukka!

 3. Piti tulla oikein kommentoimaan; ihana tuo sinun uusi tukka! Tosi fresh ja skarppi!

 4. Ne näyttävät muiden päällä hyvän näköisiltä, mutta kun laitan itse statementin kaulaan, tulee ylipukeutunut olo, en voi sille mitään.

 5. Anonymous

  Minun kysymykseni menee hieman aiheen vierestä, mutta minkä merkin ovat nuo ihanat pastelliset tuolit, jotka kuvan taustalla näkyvät?

 6. Anonymous

  Hei, minäkin tulin kehumaan hiuksiasi! Tosi kauniit ja keväiset, varsinkin noin auki antavat ihan uuden ilmeen koko naiselle 🙂

 7. Anne Malia

  Andeliina:
  Vitsit en ole ikinä osannut tuota eBayta käyttää – ehkä hyvä niin :)) Mutta tosiaan, pitäisi opetella käyttämään koruja enemmän, niillä saisi niin paljon ulottuvuutta mun supertylsiin asuihin.

  Kivaa viikonloppua!

  molla-maija:
  No niin, mulla on just toi sama juttu. Korut jää lootan pohjalle. Nyt kyllä viikonloppuna meen kaiveleen kätköjäni, jos saan jonkun ahaa elämyksen niistä 🙂

  Kiitos tukkakehuista, olisin toki voinut vilauttaa sille harjaa tuota kuvaa varten.

  Miss T:
  Voi kiitos 🙂 tosin olisin voinut vähän sukia sitä siistimmäksi, kun kerran napattiin kuvakin.

  mini:
  Vähän just tuolta tuntuu minustakin 🙂

  Anonyymi:
  Nuo ihanat tuolit ovat Muuton ja Visu nimeltään.

  Anonyymi:
  Kiitos kovasti 🙂 Kyllä olikin aika tehdä jokin muutos siihen iäiseen ponnariin.