kuva(neuletakki Esprit / pellavateeppari Acne / vyö UFF / farkut Current Elliott)Päätön asukuva, mutta ei se mitään, esittelyssä on lähinnä tuo Espritin alerekistä löytämäni neuletakki. Nyt kevääksi muoti tarjoilee paljon graafista mustavalkoista raitaa, Balmain-vaikutteista lähinnä. Itse en tuohon trendiin (ainakaan vielä) ole hullaantunut, mutta mustavalkoisuus muuten vaan kiehtoo, ehkä vähän pehmeämmässä muodossa. Sitä edustaa tämä neuletakki. Nyt se lämmittää viileässä sisäilmassa, mutta keväällä toimii mainiona ulkojakkuna. Olen jälleen valinnut vähän väljän koon, oma kokoni olisi ollut turhan istuva ja seuraava koko oli loppu, joten otin hitusen liian ison.Mustavalkoista teemaa jatkan kalenterivinkin muodossa. Taitava pikkusiskoni Suvi Valkoisesta Harmajasta on suunnitellut tälle vuodelle upean minimalistisen seinäkalenterin, sen voit tulostaa itsellesi täältä.kuvaI am quite in to black and white now. The Balmain style is quite hard for me, but I found a softer take on the trend with this Esprit cardigan. And more black & white in the shape of a calender, which is designed by my talented sister from Valkoinen Harmaja blog. You can download the calender here.

2 Comments