En tiedä mikä teillä on apukeinona, kun olemukseen haluaa pirteyttä, näyttävyyttä ja ryhtiä. Minulla se on ehdottomasti raikas ja kirkas punainen huulipuna. Evitalaiset ovatkin haastamassa teitä kaikkia punaiseen vallankumoukseen. Alla kutsu haasteeseen:kuvaHelmikuun punainen vallankumous!
 
Punainen huulipuna on helpoin ja nopein tapa kirkastaa kulahtanut ilme – sen myöntävät kaikki, mutta kuinka moni uskaltaa kokeilla? Evita haastaakin sinut piristämään itseäsi ja muita: sipaise huulillesi kunnon punat ja loista kevättalvessa!
Lähetä kuva punatuista huulistasi Evitan Facebook-sivulle. Ystävänpäivän jälkeen 15.2. arvomme kaikkien sinne kuvansa liittäneiden kesken huulipunia.
Pus pus! Ja psst: helmikuun Evitasta löydät kauneustoimittajamme Riikan selkeät ohjeet oikean sävyn valitsemiseen ja kestävään huulimeikkiin. Kuvan punaisista huulista voitte myös julkaista omassa blogissanne (linkittäkää mulle, niin osaan käydä kurkkaamassa), tai raportoida täällä kommenttilootassani, että osallistuttu :)Kuvassa ihana Pipsa, joka odottaa vauvelia <3 Uusi Evita ilmestyi tänään, sisäsivuilla tuo kaunotar poseeraa mm. farkkujutussa. Tsekatkaa myös minun palstani ja tietysti Tiinan herkullinen ruokapalsta.

10 Comments

 1. Anonymous

  Mun ehdoton piristys kasvoille on voidemainen poskipuna ja kulmien meikkaus. Kirkasta huulipunaa pyrin välttämään, kun tässä jo vanhempana immeisenä hampaat eivät ole enää vitivalkoiset, vaikka niitä käynkin valkaisuttamassa. Mun mielestä punainen huulipuna korostaa ikävästi tummentuneita hampaita. Hampaat täytyy olla tosi tiptop, jos käyttää kirkasta punaa, tai sitten punan täytyy olla kylmä punainen, ei missään nimessä lämmin. Andeliina

 2. Anne Malia

  Andeliina:
  Voi mulla on samat tärkeät jutut ehostuksen suhteen, poskipuna ja kulmakarvat ovat tärkeämmät kuin ripsari. Joskus on kuitenkin kiva piristää hillittyä ehostusta räväkällä punalla, mielummin sillä kuin silmämeikillä 🙂

  Hampaita minäkin yritän valkaista säännöllisesti, mutta se on niin hirveää touhua, aww. Mulla on hammaslääkäriltä muotit ja sieltä ostan aina sitä tahnaa jota iltaisin laitetaan muutamana päivänä peräkkäin. Pitäisi taas uusia käsittely.

 3. Anonymous

  Tervehdys,

  Mullakin on muotit ja teen myös kotivalkaisuja. Ja samoin hampilääkäriltä olen ostanut valkaisugeeliä. Ihan vaan vinkiksi: Huomasin, että Uk:n Amazonilta saa tuota samaa geeliä 4 tuubia suunnilleen samaan hintaan kuin 1 tuubi hammaslääkäriltä. Tuote on Obalescence(20%), hammaslääkäriltä olen saanut 15%:sta ja maksoi noin 15 euroa. Ostin juuri äskettäin Amazonilta ja toimitus tuli tosi nopsaan ja postikulut taisi olla jotain 3 puntaa, vai oliko peräti postikuluineen, en nyt enää muista. Ja vielä toinen vinkki: Olen käynyt myös Budapestissä hammaslääkärillä valkaisuttamassa hampaitani silleen oikein kunnolla. Täydellinen puhdistus ja valkaisu yhteensä 120 euroa! Siellä käyn aina välillä "hoidattamassa" itseäni muutenkin. Mm. silmäluomet leikattu, hinta 1200 euroa. Lopputulokseen olen ollut tosi tyytyväinen. Budapest on tosi hyvä paikka tällaisiin juttuihin. Ammattitaito huippua ja hinnat paikallaan, varsinkin juuri hammashoito siellä on tosi paljon pitemmällä kuin vaikkapa Suomessa, vaikkei ehkä heti uskoisi. Hammasklinikoita siellä on melkein joka kadun kulmassa. Budapest on varsinainen hammas/kauneusturistikohde, ihan toista luokkaa kuin esim. Viro. Sori, että tästä tuli tuli nyt tällainen "mainos". Andeliina

 4. Anne Malia

  Andeliina:
  Vitsit kiitos kauheasti näistä vinkeistä! Budapest on niin ihana paikka, olen pari kertaa käynyt, mutta siitä on ihan liian kauan aikaa. Itse en tohtisi ottaa mitään piikkiä tai leikkausta, kun oon niin arka (vaikka tarvetta jo oiski).
  Mulla on tuskaa hampilääkärissä käynti, joten se siellä tehtävä valkaisu tuntuu ylivoimaiselta, kun pitäisi maata suu auki paikallaan n. tunti, mulle tulisi pakokauhu :))
  Mutta tuo valkaisuaineen tilaaminen olis hyvä juttu, tutkinpa asiaa. Just samaa opalecencea olen ostanut hampilääkäriltä.

 5. <3 itsellesi ja kiitos tiskiharjasta! Se on arjen luksusta

 6. Mun pienestä blogista löytyy omat punahuulet tältä päivältä 🙂 Hienoa, että niinkin pieni juttu, kuin punainen huulipuna piristää päivää!

 7. Anne Malia

  Mahtavaa Maija, pistin linkin sun blogiin mun uusimman postauksen loppuun 🙂