kuvaSain Coolpoolin Petriltä yhden kuvan, jonka hän on nappaissut Muotitietoinen-ohjelman kuvauksissa. Kiitos vaan kovasti :)Pidän muuten kovasti tuosta asustani. Kekkasin sen ihan yhtäkkiä, en ollut kertaakaan tuollaista yhdistelmää kokeillut. Vanha Filippa K:n väljä bleiseri oli kiva pari Filipan paitapuserolle. Napitin paitapuseron ylös saakka kiinni ja kääräisin bleiserin hihat ylöspäin, näin yhdistelmä näytti modernilta.I got this pic from MrCoolpool, it was taken when I was shooting a TV show last fall.  

5 Comments

 1. Kiva tyyli! Itseltä paitikset jäävät yleensä käyttämättä, se silitys! Onko tuo ohjelma vielä nähtävissä jossain, minulta meni sivu suun?

 2. Maiju:
  Kiitos 🙂 Bleiseri on piristävä pitkästä aikaa.

  Marre:
  Kiitos Marre 🙂

  MrsMK:
  No vähän sama täällä, olen superlaiska silittäjä 🙂 Onkohan tuota vielä katsomossa nähtävissä?!

  Suvi m:
  Heh kiitos ihana <3 Kopsaa toki!

Write A Comment