1twinset1

1twinset2
(twinset Benetton / boyfriend-farkut Zara / vyö Acne / ballerinat Chanel)
Ensimmäinen postaukseni tällä uudella alustalla, aika jännittävää. Olen iloinen blogin uudesta raikkaasta ilmeestä. Tulen vielä vähän hiomaan tätä kivammaksi, mutta tämähän on jo hyvä alku. Nyt saan lisättyä hitusen suurepia kuvia, se on myös kiva juttu.

Tänään päällä twinsetti. Muistatteko twinsettien kulta-ajan, jostain 90-luvulta. Silloin käytin todella paljon tuollaista neuleyhdistelmää, sittemminhän tämä yhdistelmä on kadonnut pukeutumisesta johonkin unholaan. Ajattelin kokeilla tätä klassikkoa uudelleen. Ehkä se huivin uudelleen löytäminen toi mieleen muutkin unohdetut klassikot. Seuraavaksi varmasti kaivan helmet korviin tai kaulaan.

Oletko sinä viihtynyt noissa klassikoissa viimeaikoina? Jotenkin hassua, miten nuorempana sitä pukeutui paljon klassisemmin. Minäkin suosin parikymppisenä silkkipaitoja, bleisereitä ja helminauhoja.

Valitsin jalkaan Zaran boyfriend-farkut, jotka löysin viime viikolla. Ihanan maltillisesti löysä malli, noita on tulossa myös mustina ja ajattelin kotiuttaa myös sen värin kaappiini. Tällaisten rennompien farkkujen kanssa juurikin silkkipaidat, helmet, twinsetit, bleiserit yms. asialliset komponentit toimivat tosi hyvin. Kengistä avokkaat ja teräväkärkiset ballerinat sopivat löysien housujen seuraan.

Loppuun vielä kukkakuva, noista en ikinä saa tarpeeksi. Piia Jaala toimitti meille töihin kauniita anemoneja ja jaloleinikkejä, nuo ovat niin ihanan herkkiä.

1anemone2

 As you can see we have new look on the Evita site. I really like this fresh look. Now this means that I can also add bigger pictures, which is cool. Today I wore a classic – twinset, which I paired with new boyfriend jeans from Zara.

16 Comments

 1. Voi, twinset oli niin haluttu kaksikko jokus vaatekaapissani! Ja mikä ettei sellaisen voisi hankkia jatkossakin, toimii hyvi rentojen housujen kanssa. Benettonilta saa kyllä niin hyviä hinta-laatusuhdeneuleita. Kiva asu, ja niin sun näköinen!

 2. Oiii! Sinäkin täällä. Kaikkia lemppareitani.:) Ihanaa. Onnea paljon uuteen blogikotiin, ensivaikutelmalta ainakin toimii paremmin kuin edellinen pohja, jossa piti klikkailla aina ties miten monta kertaa että pääsin vihdoin lukemaan tekstisi.

 3. Kauniita utuisia ja samalla raikkaita harmaan sävyjä – sopivat hyvin ihoosi. Eteerisen tyylikästä, ihailen! 🙂 L.

 4. Todella kiva uudistus. Olen seurannut blogiasi iätajat mutta entinen pohja oli tosi hankala eikä tullut myöskään kommentoitua. Kiva asu:)

 5. Heippa! Toimiva uusi alusta, jotenkin tosi selkeä! Tykkään 🙂 Ja kaunis harmaa asukin. Tänään saapui se ensimmäinen Missonin tyynynpäällinen, ihan mahtava! Kiitos! Kevät tuli rytinällä olohuoneeseen. Nyt laitan tilaukseen vielä pari adean vaaleanpunaiset tyynyt niin olkkarin kevätlookki on valmis. Katsotaan jos uskaltaisin jopa laittaa oranssia sekaan 😀

 6. Anne Malia

  Mäkin niin tykkäsin twinseteistä, erityisesti camelin sävyinen setti oli mieleeni. Benettonin perusneuleet on kivoja, varsinkin ne ei tyköistuvat mallit 😉

 7. Anne Malia

  Heeei 🙂 Joo, kiva kun sain tämän uuden editorin, word pressissä kaikki toimii jouhevammin. Nyt toivottavasti teidän lukijoiden homma helpottuu myös.

 8. Anne Malia

  Kiitos Leena 🙂 Mun iho on tosiaan aika lämpimän sävyinen, vaalea harmaa kyllä tuntuu omalta sävyltä.

 9. Anne Malia

  Voi vitsit, harmi jos vanha pohja oli noin hankala. On kuitenkin niin superkiva saada kommentteja, joten toivottavasti nyt tämä homma pelittää jouhevammin. Terkkuja sinne maailmalle!

 10. Anne Malia

  On kuule aika kiva olo kun tämä uusi alusta toimii näin jouhevasti. Mikä helpotus.
  Kiva että tyyny jo tupsahti, sujautin tänään sen toisenkin postiin. Missonin tyynyssä on kyllä ihanat hennon punertavat sävyt. Tiedätkö just kaivoin varastosta mun samat tyynyt, tosin mulla on se vähän ruskeampi sävy. Mallailen niitä pian makkariin.
  Mulle kans nuo värit on vähän haastavia 🙂

 11. Vautsivau, minäkin tykkään tästä uudesta pohjasta. Yksinkertainen, raikas ja helppo käyttää. Tosi style niin ku sä. 😉

  Ja voi, mä muistan kans noi twinsetit… mullaki oli.

 12. Todella raikas asu! Voisin kuvitella itsellenikin kyseisen kokonaisuuden. Pidän muutenkin tyylistäsi todella paljon 🙂

 13. Oih, twinset, olin jo unohtanut niiden olemassaolon! Teini-ikäisenä 90-luvulla ne olivat minusta tyylikkäintä mitä tiesin, niin "aikuista". Haaveilin vaaleansinisestä versiosta (!!!). Jossain vaiheessa niistä tuli omissa mielikuvissa konservatiivisuuden perikuva mutta sä juuri raikastit sen täysin 🙂

  Ja täältä myös kiitosta uudelle blogipohjalle!

 14. Anne Malia

  On kuule tosiaa odotettu ja kiva uudistus – pieni freesaus tekee kaikessa terää 🙂 Ja kiitos vaan siis kehusista <3

  Heh, twinsetit herättää muistoja.

 15. Anne Malia

  Kiitos Miia 🙂 tuollainen simppeli kokonaisuus sopii aina.

 16. Anne Malia

  Minustakin twinsetit oli niin ihania. Käytin todella paljon sellaisia, mulla oli monen värisiä. Benettonilta jo tuolloin 🙂
  Tällaiset klassikot näyttää aina hetken unohduksen jälkeen niin raikkailta.

  Ja juu kiitokset vaan ylläpidolle mahtavasta uudesta pohjasta!