stringmissoniflosychairstringkuvaTänään oli ihana aamupäivä, ulkona oli ilmiö nimeltä auringon paiste ja tuon ihanuuden lisäksi minulla vapaa aamupäivä, joten saatoin tehdä viikkosiivouksen ennen töihin menoa. Ennätin pikaisesti napstaista muutaman kuvan olkkarista, lähinnä ruokatilasta. Tuota nurkkaa en ole tainnut oikein kunnolla esitelläkkään.String-hyllyssä ei ole vieläkään ihan täydellinen järjestys, pitäisi ottaa siitä kaikki tavarat alas ja miettiä taas järjestys uudelleen. Ruokapöydän ympärillä on nyt neljä seiskaa ja päissä Wegnerin tuolit. Kaksi saarnista seiskatuolia olen luvannut lahjoittaa ”lainaan” Valkoiseen Harmajaan – täällä ne Suvi odottavat varastossa noutoa ;)Yksi olkkarimme lempparijutuistani on Flosin Viscontea-valaisin, siitä haaveilin kauan ja tähän kotiin se sopii mielestäni tosi kivasti. String-hyllyn kanssa ovat sellaista 60-lukulaista henkeä. Seiskatuolit ovat jo noin 17-vuotta vanhat, mutta niissä ei ole oikeastaan mitään käytön jälkiä, laatu kyllä kestää sekä käyttöä, että aikaa. Ruokapöytä on teetetty Nolla Nollalla noin 10-vuotta sitten, se on öljyttyä jalavaa.Today we saw the sun, it was so wonderful to wake up and see light coming out of the windows. I had few hours free time before work, so I cleaned the house for the weekend.  

17 Comments

 1. anna-liisa

  Kiva postaus. Mitä olet tykännyt Y-tuolistasi? Luuletko, että se on yhtä kestävä sijoitus kuin seiskatuolit? Onko siinä mukava istua?
  On nimittäin harkinnassa…

 2. Murkinamasu

  Ehkä jo tiedätkin, mutta stringin sivuilla on suunnitteluohjelma, jolla voi asetella hyllyt ja kaapit, ja testata eri vaihtoja. Tarkoitus on varmaan suunnitella ennen ostamista, kuinka monta osaa tarvitsee, mutta se voisi soveltua hyvin myös jälkisuunnitteluun. 🙂
  Kiitos muuten tuhannesti Timberwise-vinkistäsi. Meille saapui eilen harmaa öljyharjattu tammiparketti Timberwiseltä, ja en malta odottaa viittä päivää ennenkuin paketit saa avata. Ja viimeistään kun näin nämä kuvat parketistanne, niin parkettikuume vain nousi…

 3. Voi, mulla oli tuollainen isovanhempieni vanha radio. Oli, kunnes veljeni purki sen osiin katsoakseen, miten se oli rakennettu…

 4. Hei Anne. Haluaisin tilata tuon Missonin tyynyn Sisustuksenkoodista. Miten kuvailen sähköpostissa väriä että saan oikean version? 🙂

 5. AA! Niin kaunista! :)) Ihan meillä menee maut kyllä yksiin (ja koiramaut myös) 😉 Ja tuo marmorinen leikkuulauta.. wegnerin Y-tuoli.. Ja upea tuo Flosin valaisin. Täällä kanssa halutaan tilata tuo marmorinen leikkuulauta ja missonin tyyny. Voiko sinulta tilata suoraan?

  -Sanna

 6. Anne Malia

  anna-liisa:
  Kiitti, vihdoinin sai valoisalla otettua kuvaa 🙂

  Olen tykännyt ihan hirmuisesti Y-tuoleista. Meillä on suopakäsitelty pyökki. Tuolissa on kyllä ihan hyvä istua ja onhan tuo yksi maailman tuoli-ikoneista, joten taatusti hyvä sijoitus.

  MS Ordinary:
  Kiitos vaan 🙂 Juu, valoisa on kyllä tämä koti, rakastan kun valo saa kulkea vapaasti sisään, ikkunaa on paljon onneksi.

  Murkinamasu:
  Joo, suunnitteluohjelma on varmaan kätsy, oon niin hätäinen, etten kyllä käyttänyt sitä kun noi palat tilasin 🙂 Mua lähinnä askarruttaa tuo mitä noilla hyllyillä on, heh.

  Oi vitsit olen intona teidän lattiasta, olen varma että hullaannut siihen. Timberwisessa on ihana pinta!

  Marjukka:
  Oi että, vanhat radiot on niin symppiksiä. Mies suunnittelee laittavansa tuon toimintakuntoon 🙂

  Maija S:
  No voi harmitus, tuota mallia tyynyä ei ole enää saatavilla, olen hankkinut tuon jo parisen vuotta sitten. Muita malleja Koodissa kyllä löytyy, vähän karkkivärisempiä.

  Sanna:
  Heh, olen huomannut meidän tyyleissä samankaltaisuuksia. Esim. olen haaveillut PK-tuoleista aina! Ne ovat unelmat.

  Tiedätkö tuota Missonin tyynyä ei enää ole saatavilla, vanha malli. Marmorilautaakaan ei nyt ole, mutta niitä voisin kyllä tilata lisää liikkeeseen, eli sellaisen voi vielä saada 🙂 Laita vaan meiliä shop@sisustuksenkoodi.fi ja kerro jos haluat tilata moisen.

 7. Kiitos!! 🙂 Nuo minun unelmatuolit tarvitisi toteutuakseen paljon aikaa ja vähän tuuria.. 😉 Minkä värinen Missoni tyyny sopisi mielestäsi meille? Onko niistä pastillisista joku hyvä? Haluasin jonkun jossa on tuota pk-tuolien vihertävää beigeä ja vaaleanpunaista. 🙂

 8. Oi ihanaa sikko!!! 🙂 kiitos.

  Huomasin tänään iPad minin ja olen ihan liekeissä. 😀

 9. Siis hommasin. Pitää ottaa automaattinen tekstinkorjaus vielä pois päältä. 😉

 10. Anne Malia

  Sanna:
  Ne kudotut isompi siksakkiset tyynyt on enemmän karkkivärisiä ja painetut pikkusiksakkiset on murretummissa sävyissä.

  Mutta laitapa mulle meiliä töihin niin voin ottaa sulle paremmat kuvat vaihtoehdoista 🙂

  Suvi m:
  Voi ei, mun tekis mieli kans iPad miniä :))

 11. Onpas teillä kaunista ja valoisaa! Keski-Suomessa ei ole aurinkoa näkynyt pariin viikkoon, toivottavasti pian saamme täälläkin nauttia tuosta luonnonvalosta. Hauskaa, miten sisustusmakunne Suvin kanssa on yhteneväiset, osa näistä kuvista voisi olla myös Valkoisesta Harmajasta 🙂 Hienot blogit kummallakin, tänne osasin tulla vasta nyt Inspired by love:n kommenttiboksin kautta 😉

  Mukavaa uutta viikkoa!

 12. Anonymous

  Voi että, haluaisin saman String hylly-järjestelmän. 🙂 Tosi hienot kuvat! Muistatko minkälaisia String osia sinulla on? Sivupaneeli 3 x 30×200 cm ja sitten kaappi + 9 hyllyä?

 13. Anne (Malia)

  Kerttu:
  Hei kiva kun löysit tänne 🙂 Olen iloinnut sinun ahkerasta bloggamisestasi, on kiva kun tulee uusia hyviä blogeja.

  Totta, meillä on siskon kanssa hyvin samanlainen maku 🙂

  Anonyymi:
  String on kyllä kivan keveä 🙂
  Mulla on 3 kpl pitkiä sivupaneeleita, yksi kaappi ja 9 kpl hyllyjä, ihan kuin olit laskenutkin.
  Finnish design shopissa taitaa kuule olla tämän kuun ajan valkoiset Stringit tarjouksessa!

 14. Anonymous

  Kiitos vastauksesta String hyllystä! Aivan, pitäisi kyllä tilata sellaisen sieltä nyt. 🙂
  /N