1burberrybelt1
(neule COS / vyö Burberry / farkut Current Elliott / kengät Jil Sander)
Olen ollut kahtena päivänä vähän takaisin ysärihengessä. Kaivelin eilen aamulla vyölaatikkoani ja käteen sattui kuvan ruudullinen Burberry-vyö. Tuota ei tosiaan ole tullut käytettyä vuosikausiin, lievät ysärivibat se saa aikaan, vaikka kai todellisuudessa ruutukuosin suosio oli tällä vuosituhannella. Päätin kokeilla vyötä neulepaidan ja boyfriend-farkkujen parina, ihan se taisi toimiakkin, kun sitä jopa kehuttiin töissä 🙂

Oletteko te taas valmiita ruutukuosille?

1noventa1

1noventa2

Töihin saapunut uusi saarnipöytä sopi vyön sävyihin, olihan se pakko liittää tähän postaukseen ihan tuon aasinsillan kautta. Huomena olisi tarkoitus somistella tuota nurkkausta vähän erilaiseksi. Tomi keksi ehdotella siitä jonkinlaista keittiö/ruokatilafiilistä. Katsotaan mitä saamme aikaan, lopputuloksen esittelen ainakin Koodin blogin puolella.

Look what I am wearing – an old Burberry belt! I think the look is kind of weird with boyfriend jeans and cosy sweater, not the typical combination with the ladylike belt.

 

6 Comments

  1. Kyllä, mulla on Burberryn tennarit, minusta iso ruutu näyttää kivalta. Haymarket-ruudulle en oikein lämpene.

  2. Anne Malia

    Burberryn tenskut kuulostaa hauskoilta 🙂 Mä en tiedä lämpenenkö hirmusti, mut toisaalta rakastan kaikkea klassista, joten pienenä ripauksena modernissa kombossa, ehkä, joo…